Last news in Fakti

30 Декември, 2015 02:00 3 609 4

Ръсел Кроу срещна неочаквани проблеми на летище

  • ръсел кроу-
  • проблеми-
  • летища

Световноизвестният холивудски актьор Ръсел Кроу стана жертва на неприятен и малко странен инцидент.

Кинозвездата трябвало да пътува със самолет, но служителите на летището не разрешили на него и децата му да се качат на превозното средство, тъй като в багажа си имали ховърбордове.

Иновативните "джаджи", един от последните писъци на модата сред по-заможните американци, не били позволени на борда. 

Самият актьор бурно сподели в социалната мрежа "Туитър" недоволството си от възпрепятстването. 51-годишният Кроу дори се зарече да не ползва услугите на дадената авиокомпания никога повече. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hхххх

    0 0 Отговор
    ах,жива да не бях!
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Забраните винаги са от съображения за сигурност. Тия идиоти от авиокомпанията как може да преценят Ръсел Кроу и семейството му като опасни? И в багажното отделение ли не са им приели джаджите?
  • 3 binjiri

    0 0 Отговор
    Когато135 килограмовото ти телце се носи на височина 10000 метра със скорост 2/3 от тази на звука,сигурността никога не е прекалена.
  • 4 Шефът

    0 0 Отговор
    От авикомпанията се зарекоха повече да не пускат негови филми в самолета.
    Нещо да кажеш Кроу?