Last news in Fakti

16 Януари, 2016 05:00 2 356 3

Мъж е баща на 800 деца. Иска да стигне 1000

  • баща-
  • 800-
  • деца

Сам Уотсън твърди, че е най-големият донор на сперма във Великобритания

Британец твърди, че е бащa на 800 деца, съобщи „Дейли Мейл“.

41-годишният Саймън Уотсън твърди, че е най-големият дарител на сперма на Острова. Той дарява семенната си течност за изкуствено оплождане на жени от 16 години насам. Така той дефакто е баща на стотици деца, а веднъж на всяка седмица жена ражда дете, оплодена от дарения от него генетичен материал.

„Искам да поставя ненадминат рекорд. Искам от моето дарителство да се родят, колкото се може повече деца, за да съм сигурен, че никога постигнатото няма да бъде надминато. До колкото знам сега имам около 800 деца. До 4 години мисля, че броят им ще достигне 1000“, заяви Уотсън.

В живота си той има двама сина от своя първи брак и една дъщеря от втория. Уотсън е започнал да дарява сперма след края на първия си брак, просто защото искал да знае, че е баща на повече деца. Той няма връзка с жените, които раждат децата. Неговото семейство го подкрепя в това, което прави. Уотсън признава, че никога не е срещал негативна реакция, за това, което прави.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 686

    0 0 Отговор
    Това е извратено, против човешката природа. Тоя е психопат. Хилядата деца също ще израснат като психари, щото се предава генетично и защото са без баща. Семейството му го подкрепя в това че 16 години оди да бичува делфина. Дори се гордеят с това и пускат статийки в нета, жълти и гнусни.
  • 2 патето

    0 0 Отговор
    Требе му се отреже пи.ката на тоа извратеняк !!!! ТОВА Е СКАНДАЛНО И НЕЧОВЕШКО !!!! Представям си някой ден как двама млади неподозиращи нищо влюбени се оказва че са от един баща в случая настоящия извратеняк и си правят дечица ЛЕЛЕЕ МАЛЕЕЕ ТОО СТАНА САПУНКА ТУКА РАБОТАТА :)))
  • 3 аз

    0 0 Отговор
    Е този ще продължи грозотията в поколенията англичани.С толкова много деца няма начин да не се овъртят някъде някои брат ,сестра,и т.н.Те затова са такива изроди,дето са се мешали по роднински да не изпуснат имането.