Last news in Fakti

17 Януари, 2016 01:30 2 091 0

Шон Пен: Интервюто ми с Ел Чапо се провали

  • шон пен-
  • интервюто-
  • ел чапо

Актьорът признава, че целта на материала е била да насочи вниманието към политиката на САЩ спрямо трафика на наркотици

Американският актьор Шон Пен призна, че не е доволен от ефектът, който неговото интервю с наркобарона Хоакин Ел Чапо Гусман е имало в обществото, съобщи „Сън“.

Материалът излезе в списание „Ролинг Стоунс“. Интервюто е било направено през октомври, като чрез следите от него полицията е открила къде се укрива Гусман. Пен е недоволен, че след интервюто всички са говорили за живота на Ел Чапо, а не са за ролята на САЩ в търговията с наркотици.

„Този материал се провали. Честно. Той се провали. Ние насочихме цялата си енергия върху лошия. И какво стана? Още на следващия ден се появява друг като него. Мисля, че хората игнорираха целта на това интервю. Неговата цел беше да насочи вниманието към политиката във войната с наркотиците.

С Ел Чапо се срещнахме на 2-ри октомври, седмици преди да го хванат. И то на различно място. Сигурно има журналисти, които ми завиждат. Аз взех новина, която всеки би желал“, заяви Пен.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА