Last news in Fakti

26 Януари, 2016 00:07 4 630 10

Мел Гибсън с поредна изцепка

  • гибсън-
  • изцепка-
  • супермаркет
Мел Гибсън с поредна изцепка - 1
Снимка: БТА/АР

Холивудската звезда Мел Гибсън шокира посетителите и служители на супермаркет с поведението си. 60-годишният актьор трудно стоял на краката си и неизвестно защо държал в устата си пластмасова вилица. Това разказаха очевидци пред портала Radar Online.

„Той няколко пъти се спъна и казваше на хората, че не е Мел Гибсън“, свидетелстват присъстващи. "Той отхвърляше молбите на някои от посетителите да се снима с тях, като в същото време безуспешно се опитваше да си купи, каквото си бе намислил. „Колко струва това?“, питаше Мел по няколко пъти за едно и също нещо."

"Гибсън твърдеше, че не може да намери това, което търси, и не може да си спомни какво всъщност е искал. Имаше вид на човек, който всеки момент ще заспи“, спомня си един от събеседниците на изданието.

Мел Гибсън неведнъж се е оказвал в центъра на скандали заради избухливия си характер. Освен това той се е лекуваше от алкохолизъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ГОЛЯМ АРТИСТ
    НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ МЕЛ ГИБСЪН
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Скандалите му ги уреждат евреите откакто направи филма Страстите Христови, в който възпроизведе историческата истина, кой е разпънал и убил Божия син. Ватикана беше във възторг от филма, публиката също. Още на предпремиерните прожекции пред еврейската община му направиха скандал и заклеймиха филма, но той пожъна световен успех.
    Като режисьор е не по-малко талантлив отколкото като актьор. Прави филмите си на автентични, мъртви езици. Страстите Христови беше на арамейски и латински. Друг негов филм- невероятен, гледах- Апокалипто- препоръчвам го, също на автентични езици.

    Коментиран от #7

  • 3 гтв

    1 0 Отговор
    велик-и такъв ще си остане
  • 4 гтв

    1 0 Отговор
    велик
  • 5 знайко

    1 0 Отговор
    изключително съм щастлив да видя, че поне по тази важна за мен личност сме единни в мнението ни , ЧЕ Е ВЕЛИК И ми липсват творбите му. И като актьор и като режисьор. Жив и здрав да си Мел Гибсън.
  • 6 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор
    Откакто показа истинското лице на Юда, изявите му секнаха и само гледат как да го очернят. Това ясно трябва да ви показва, що за напаст са юдохазарите.
  • 7 господари на ефира

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    "Страстите Христови беше на арамейски" Аааа ко казаа ??? На АРМЕЙСКИ викаш - ТОВА ТРЕБЕ Е НЯКАКЪВ НОВ ВОЕНЕН ЕЗИК ЛИ БАТЕ ААА ?

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Dina

    1 0 Отговор
    Това са клевети.И нищо не доказват с тези снимчици и измислици.Както са скалъпили обвиненията срещу Исус Христос ,за да го разпнат, така сега скалъпват глупости за да очернят Мел Гибсън. Той е човекът -МИСИЯ. Да би се стреснал този погиващ от корупция, алчност и разврат свят като гледа "Страстите Христови".Това си е мощно предупреждение Quo vadis.Страхотен човек, артист и режисьор.Адмирации за Мел!
  • 9 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "господари на ефира ":

    O sancta simplicitas!
  • 10 Той

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "господари на ефира ":

    На арамейски е говорил Йешуа бен Йосиф или както го знаеш Исус Христос. В момента в една проблемна страна от Близкия изток около 20-30 хил. души още говорят този език.