28 Януари, 2016 14:00 2 173 0

Супермоделът Тайра Банкс стана майка

  • бенкс-
  • модел-
  • дете-
  • асла-
  • сурогатна майка

Тайра Бенкс и приятелят й Ерик Асла станаха родители на първото си дете. Бебето се е появи на бял свят благодарение на сурогатна майка. Двамата са дали на сина си името Йорк Бенкс Асла.

42-годишната звезда потвърди щастливата новина в социалните мрежи, като публикува снимка на бебешка шапчица. 

"Най-хубавият подарък, за който работихме и се молихме толкова много, най-накрая е тук. Има моите пръсти и големи очи, и устата и брадичката на баща си Ерик!", написа Тайра под снимката. "Искаме да благодарим на жената ангел, която износи нашето бебе чудо вместо нас", заяви още щастливата майка.

Сайтът tv3.ie припомня, че Тайра е правила опити да зачене по естествен път, както и инвитро, но не се е получило и затова е избрала сурогатна майка да износи бебето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА