1 Февруари, 2016 09:00 21 101 0

Без косопад и пърхот. Сега!

  • косопад-
  • пърхот-
  • шампоан-
  • shampoone bioline

Оплешивяването е много силен удар върху самочувствието на нас, мъжете

Без косопад и пърхот. Сега! - 1
Оплешивяването е много силен удар върху самочувствието на нас, мъжете. Подобна промяна може да доведе до траен срив на увереността ни във всяко едно отношение. Причините за косопада са многобройни, но нека разгледаме най-често срещания вид – андрогенен косопад (андроегнна алопеция). Макар да се среща и при жените, той обикновено засяга предимно нас, силния пол. Натурално и много ефективно средство срещу алопецията, както и срещу пърхота ще намерите ТУК. Без косопад и пърхот. Сега!

Според последните проучвания, причината за андрогенния косопад се дължи на високите нива на тестостерон-дихидротестостерон (ДХТ) в скалпа. Затова, когато търсим средства срещу косопада, освен за укрепване и заздравяване на косъма, те трябва да съдържат съставка, която блокира ДХТ. Точно такъв е шампоанът срещу косопад и пърхот ShampoONE BIOLINE . Повече за него и действието му, вижте ТУК.Без косопад и пърхот. Сега!

 

Шампоанът срещу косопад и пърхот ShampoONE BIOLINE  събира в себе си най-добрите натурални съставки срещу пърхот и косопад.

Екстракт от Зелен чай. Ще го намерите в почти всички натурални рецепти срещу косопад. Предотвратява алопецията и води до по-бърз растеж на косата. Също така укрепва и подхранва косъма.

Кофеин. Има изключително ефективно действие срещу косопад, защото блокира DHT хормона. Кофеинът също така заздравява косъма и подобрява еластичността му. Защитава и от процесите на стареене.

Екстракт от Сапуниче. Още от древни времена се използва при кожни проблеми, свързани със зачервяване, екземи, лишеи, рани, лющене, псориазис, пърхот и косопад. Има свойства на „естествен сапун“ и е много добро натурално средство за измиване.

Екстракт от дюлеви семки. Съставът им действа много добре срещу оплешивяване, раздразнена и наранена кожа. Предпазва от възпаления и действа успокояващо. Също така се използва ефективно за ускоряване растежа на косата.

Извлек от кокос (коко-бетаин). Това е отлично натурално средство за измиване на скалпа и косата. Има противомикробен ефект и прави косата изключително мека и нежна. Укрепва горния слой на скалпа и премахва така неестетичните „люспи“.

Пироктон оламин. Това е ефективна съставка, която премахва пърхота, почиства кожата на скалпа и предотвратява появата на пърхот. Многобройни изследвания по целия свят категорично доказват, че най-ефективните продукти срещу пърхот са именно съдържащите пирокто оламин.

Благодарение на тези безценни съставки, ShampoONE BIOLINE действа активно срещу косопад. Съдейства за блокирането на DHT хормона, който води до андрогенен косопад. Подпомага премахването на пърхота и пречи за появата на нов. Възстановява и укрепва косъма. Стимулира растежа на косата. Надеждно измива и защитава.

Задължително пробвайте този мощен натурален продукт срещу косопада и пърхота и се убедете сами в несравнимото му действие и отличния му ефект. Вземете сега от ТУК.


Платена публикация


Свързани новини