Тема: Украйна

16 Март, 2016 17:45 1 571 0

Заместник на Саакашвили беше изнесен с цветя и на ръце от общинския съвет

  • украйна-
  • одеса-
  • александър боровик-
  • саакашвили

До случката се стигна след като Александър Боровико при първото си появяване пред общинските съветници ги нападна с критики

Заместник на Саакашвили беше изнесен с цветя и на ръце от общинския съвет - 1
Дмитрий Палпатин и Саша Боровик

Заместникът на губернатора на Одеска област Михаил Саакашвили Александър Боровик беше изнесен на ръце и с цветя от залата на общинския съвет, съобщават местни медии.

До случката се стигна след като Александър Боровик при първото си появяване пред общинските съветници ги нападна с критики. Нервите на общинския съветник Дмитрий Палпатин не издържаха и той след като подари цветя на Боровик, го вдигна на ръце и го изнесе от заседателната зала.

Това предизвика недоволството сред местните политици. Не може чиновник, който не благоволява да се яви пред нас – от вратата да ни напада за действията, коментираха общински съветници. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА