Last news in Fakti

28 Май, 2016 22:31 1 509 1

Селена Гомес: Обичам кисели краставички

  • гомес-
  • кисели краставички-
  • храна
Селена Гомес: Обичам кисели краставички - 1
Снимка: БТА/АР

Селена Гомес не крие, че си позволява да яде каквото иска, включително пържено пиле, чипс и пуканки. Какво обаче изпълнителката държи да има винаги наблизо? На последното си турне, Селена е изискала в гримьорната й винаги да има по един буркан с кисели краставички и много вода.

Актрисата и певица разкри, че киселите краставички всъщност са най-любимата й храна.

"Обсебена съм от тях. Дори изпивам накрая сока от буркана. В Тексас ги продават по бензиностанциите и в киносалоните. Когато отивам на кино винаги си вземам пуканки и кисели краставички. Може да ви изглежда странно, но не е. Всеки път, когато съм си вкъщи, го правя“, каза звездата, която всъщност е родом от Тексас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    0 0 Отговор
    Тогава заповядай на гости, ще ти сервирам от "Петрията" на баба! Не зная дали би го обичала, но е толкова кисело, че даже и мравките и червеите не искат да го ядат... Пробвах..седи от седмици на пръстта и ни птици ни червеи го ядат. Аз опитах няколко пъти и после по цял ден бях като болен - такова кисело нещо не зная има ли друго и другаде? Но явно ще ти хареса - съчетание е от някакво кисело зеле, моркови, кисели краставички корнишони, зелени домати, някакъв лист папрат явно и той е кисел, оцет, и сол. Не зная, но ако това ти хареса, ще ти подаря цялата делва! Окей? Пазя я, като бактериологическо оръжие срещу плъхове...ако настеля около къщата даже плъх не припарва, толкова е кисело...абе гади ми се като си спомня кво е! Искаш ли го?