Last news in Fakti

12 Юни, 2016 01:30 1 299 0

Майли Сайръс вдига сватба през зимата

  • сайръс-
  • сватба-
  • зима-
  • хемсуърт
Майли Сайръс вдига сватба през зимата - 1
Снимка: БТА/АР

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт планират скромна сватба на австралийски плаж, разкри сп. Us Weekly. Влюбените щели да си кажат „да“ през зимата, а подготовката на събитието е в ръцете на техните родители.

„Те ще се женят на плажа. Родителите им ще свършат по-голямата част от работата, така че всичко ще стане лесно“, разкри източник пред медията.

Връзката между Майли и Лиъм взе няколко обрата през годините и това е втори опит на звездите да застанат пред олтара. Двамата започнаха романса си през 2009 г. и дори се сгодиха, но през 2013 актьорът заряза певицата, тъй като не му се нравеше дръзкото ѝ поведение и купонджийският ѝ дух.

Хемсуърт и Сайръс се събраха отново през март тази година и блондинката дори бе забелязана с годежен пръстен, но самата тя не потвърди слуховете, че годежът им е подновен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА