Last news in Fakti

15 Юни, 2016 05:00 1 383 0

Кои са любимите десерти на футболните звезди

  • роналдо-
  • футбол-
  • десерти
Кои са любимите десерти на футболните звезди - 1
Снимка: АП/БТА

В разгара на Евро 2016 всички са под влияние на футболните страсти. Звездите на терена привличат внимание не само с играта, а и с доста атрактивната си визия. Футболните звезди са под светлините на прожекторите и под специален мониторинг на феновете, заради това се стараят да изглеждат добре. Но дори и най-големите футболисти имат своите слабости и това са десертите и шоколада, съобщават от сайта Foodpanda. Кой какво обича да похапва, ето и предложенията:

- Кристияно Роналдо: Безспорно той е най-известният и богат футболист днес. Споделя, че рядко си позволява сладки нещо, но когато го прави изяжда по един цял пай с кайсии.

- Жерар Пике: Той обожава торта „Бънд“, която е тежка, маслена и покрита с шоколадова глазура.

- Франк Лампард: Неговия любим десерт е домашен кекс с Нутела. Предпочита да го консумира сутрин с кафе и топка сладолед.

- Луиджи Буфон: Любимият десерт на италианския вратар е мелбата. Той споделя, че не се ограничава в неговата консумация.

- Кака: Кака се шегува, че чрез любимия си десерт приема достатъчно количество Витамин C. Той обича да похапва лимонен пудинг.

- Уейн Руни: Шоколадово суфле, този популярен десерт е слабото място на Уейн Руни.

- Златан Ибрахимович: Хърватинът обича да похапва чист шоколад, с по-висок процент на какаово съдържание.

- Неймар: Това, което може да изкуши Неймар е домашна бисквитена торта, с яйчен крем и поръсена с много орехи.

- Лео Меси: Носителят на 5 приза Златна топка, обича да хапва палачинки, заедно със съпругата си и двете си деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА