8 Юли, 2016 01:15 4 959 4

Хейдън Пенетиер свали годежния пръстен

  • пенетиер-
  • кличко-
  • пръстен-
  • депресия
Хейдън Пенетиер свали годежния пръстен - 1
Снимка: БТА/АР

Хейдън Пенетиер се появи за първи път без годежен пръстен, което породи съмненията, че тя има проблеми във връзката си с Владимир Кличко, предаде сайтът "TMZ". Доскоро тя беше в клиника в Юта, където се лекуваше за втори път от следродилна депресия.

Хейдън остана в болничното заведение два месеца и това е първата ѝ снимка след излизането ѝ. Блондинката беше забелязана сама в Ню Йорк да чете книга за мафията, седнала на един тротоар.

26-годишното миньонче, което има 19-месечна дъщеря Кая от професионалния боксьор Кличко, потърси лечение още през октомври 2015-та.

Тогава тя написа в Twitter: „Депресията след раждането повлия на всеки аспект от живота ми и затова избрах да се лекувам.“ Хейдън се сгоди за украинеца Владимир през 2013 г., но до сватба така и не се стигна. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахмеда

    0 0 Отговор
    Кличко е толкова тъп че чужденката израстнала в доста по-социална и общителна среда сигурно се чувства като куче

    Коментиран от #2

  • 2 Тъпчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ахмеда":

    Кличко е образован и то на доста високо ниво.Това не ти е някой селски бек като нашия тиквеник дето се мисли за боксьор.

    Ето това казва всичко: Доскоро тя беше в клиника в Юта, където се лекуваше за втори път от следродилна депресия.Явно тая не е вред с главата.
  • 3 от крачола

    0 0 Отговор
    местя
  • 4

    0 0 Отговор
    Боли ма ...............................