Last news in Fakti

14 Септември, 2016 22:18 1 103 0

Ерик изпя за бойновци най-популярните си хитове

  • ерик-
  • музика-
  • хитове-
  • бойновци
Ерик изпя за бойновци най-популярните си хитове - 1

Гюнер ШЮКРИ

Поп - фолк изпълнителят Ерик изнесе концерт в кърджалийското село Бойно в рамките на общоселския празник. Музикалната изява на звездата предизвика истински фурор сред феновете му, които се събраха да го слушат пред сградата на селското училище. Над един час той зарадва почитателите си с микс от най-добрите си парчета.

Преди и след концерта Ерик бе окупиран от бойновските си почитатели, които искаха да се снимат с него. Певецът не разочарова нито един свой почитател и се снима с всеки един от тях. Не пропусна да раздаде и автограф.

„За първи път идвам в Бойно. Силно съм впечатлен от положителното посрещане.Не подозирах, че имам толкова почитатели в Бойно. Родопчаните са много добронамерени и весели.. Надявам се, че съм зарадвал жителите и гостите на събора”, заяви Ерик. Той изказа искрените си благодарности към Общинския съветник, излъчен от района на Бойно Мюрсел Халил за поканата му да бъде част от празника на селото. „Надявам се това да не е последното ни събиране”, каза още Ерик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА