Last news in Fakti

25 Октомври, 2011 16:13 1 808 0

Стелияна Христова е "Гласът на България"

  • софия-
  • "гласът на българия"-
  • стелияна христова

Стелияна Христова е "Гласът на България" - все по-често ще четем това изречение! Гласовитата участничка от отбора на Мариана Попова успя да пребори конкурентните гласове и спечели първото издание на музикалното шоу!

Стелияна Христова е на 16 години и живее и учи в Горна Оряховица.

"Вече започвам да осъзнавам какво ми се случва и съм страшно щастлива”, бяха първите думи на победителката, съобщи БТВ. Не съм си и помисляла, че мога да съм аз, но имах надеждата, щом съм стигнала до финала”.

Говорейки за бъдещето, което сега изглежда още по-светло пред певицата, Стелияна си пожела да й се случат още хубави неща, както и успешна музикална кариера.

Припомняме ви, че всъщност Стелияна учи в Професионална гимназия по лека промишленост и икономика "Атанас Буров” в Горна Оряховица, където в момента е в 11 клас. Намеренията й са веднага щом я завърши, да се насочи изцяло към музиката.

Победителката в "Гласът на България” категорично определи и музикалния жанр, в който иска да се развива – поп-рока, където винаги се е чувствала най-добре през всичките й 17 години, но те никак не са малко, като се има предвид, че пее от 4-годишна възраст. "Късметът е винаги важен, талантът също, но това са почти 13 години труд”, разкрива рецептата зад успеха си Стелияна.

Младата звезда вече няма търпение да реализира наградата, записвайки албум и клипове. За Стелияна най-трудните моменти в шоуто са били, когато е трябвало да изпраща своите съотборници. "Това бяха няколко месеца, в които бяхме непрекъснато заедно и станахме много близки, станахме приятели. Надявам се това да продължи и напред”.

"Без родителите ми и тяхната подкрепа нямаше да справя, отсича глас номер 1 на родината. За финал на разговора, Стелияна сподели, че все още няма приятел. Така че й пожелаваме "умната”!


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА