Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 09:00 34 793 30

Чисто голи дългокраки модели на модно шоу

  • голи-
  • модели-
  • подиум

Модели само по розови перуки и кожени ботуши дефилираха на модния модиум за френски дизайнер, съобщава онлайн изданието на „Дейлимейл”. Вероятно бившият авангарден фризьор и настоящ дизайнер на перуки Чарли Ле Минду, сред чиито фенове са Лейди Гага и Лана Дел Рей, е искал да фокусира вниманието върху перуките и никакви дрехи да не разсейват публиката от неговите произведения. Но когато на подиума излизат дългокраки модели само по шапки, перуки и обувки на висока платформа, публиката на London Fashion Week изглеждала шокирана и всички започнали да снимат с телефоните си.

Чисто голите модели в розови перуки, гигантски шапки, чанти с форма на сърце и други авангардни аксесоари останали невъзмутими от вълнението на публиката.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    3 5 Отговор
    Това ли е демокрацията,това ли са християнските ценности, това ли са европейски ценности.. След това се питат защо Джанет Джаксьн стана мюсюлманка

    Коментиран от #9, #10, #11, #18, #19, #29

  • 2 Зле е

    2 3 Отговор
    На зле върви този свят! Щом такава простотия може да се обясни с някаква абсолютно тъпа логика за визия на дефиле, не ИД, ами ще се пръкнат поради благодатна почва и други формирования. На нормалните хора им писна от глупотии!
  • 3 Morgoth

    7 0 Отговор
    "... искал да фокусира вниманието върху перуките и никакви дрехи да не разсейват публиката ..."
    Да бе, точно в перуките ще се фокусира публиката като изкараш чисто голи модели :) Много добре си е преценил, че с перуки няма да е кой знае колко интересен и е заложил на скандала.
  • 4 Радостния

    5 0 Отговор
    че кой ти е гледал перуките и обувките ,всички са гледали сливите и балоните
  • 5 Феш Он

    5 3 Отговор
    Сексът все още продава;)
    А на моралистите бих казал заминавайте в арабския свят да зяпате бурки, фереджета и шалвари и без това тамошните му обитатели прииждат насам та място за вас освободиха бол!

    Коментиран от #7

  • 6 до Хасан

    4 2 Отговор
    За какви християнски ценности думаш?
    Хааа-а-----хаааааа-ааахахахахаааа.
    Жени,мъже,младо и старо пие,пуши,псува,лъже,изневерява,краде,убива и т.н.
  • 7 гост 1

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Феш Он":

    Съгласен съм с теб но, майна... има лимит и морал някакъв който не трябва да се прехвърля и без който не може да функционира един цивилизован свят ! А това тук си е пълна простотия от където, както и от каквато гледна точка да го погледнеш, изключвам религии, ценности, възпитания, равенства, свобода, изкуство и тем подобни ...порнография си е, идиощина и чик.я за очите на секс-маняците !!!
  • 8 БАЙ ГАН4О

    1 0 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯ следващия път ще са с х.. г за
  • 9 валето

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Абе Хасане стига с тая префуукана тиранична мюсюлманска простотия бе! Видяхме я 500 години какво е - джихадизъм Живковизъм Ердоганизъм Хитлеризъм в ...действие! Живейте си живота хората и който иска да се съблича който не иска не! Това е демокрацията! Ако обаче иска да го уважават няма да ходи гол навред а само в къщи на плажа и където няма народ. И аз се къпя гол в реката какво да се срамувам ли? Да ви ип ростотиите мюсюлмански християнски и други! Ами така го показва на сесията така иска! Не пречи никому не краде не мами не насилва! Ако щеш гледай ако щеш недей - това е демокрацията! заврете си тираниите всички скапани тиранични диктатори отзад! И мюсюлмани и християни и комунисти и фашисти и джихадисти и всякакви тирани - казвам само тираните! Абе какво ти пречи жената? Ако щеш гледай! м..ната и на Джексън ако ще да е баптисттка ако ще мюсюлманка християнка - като не тормози хора увагавай човека ве! да ви и скапаните лъжеморалисти! Оная арабска принцеса дето наела 7 тъпкача да не е светица? А натрисат тирания над населението нали? Абе стига тирании!
  • 10 валето

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Да това е демокрацията - ако ика да направи сесия и не пречи никому, не краде, не мами, не насилва невинни, има пълното право да си направи и дюз гола фотосесия! Тя е за който иска да я види. нали не убива не изнасилва не мами и краде никой невинен човек? какво те възмути бе Хасане? нали и ти гол се роди бе дяволе? Що се обрязвате като Бог ви е създал необрязани бе Хасане ?Щото евреите ви зомбираха така и арабите зомбираха така бе Хасане! Вскички такива плюете на Бог а натрисате от името на Бог своите простотии бе Хасане! Да те питам - а цензурата дето е закрила на снимките части да не е нещо хубаво бе Хасане? Какво крие от кого? Щото и от Живковите и всякакви тиранични простотии само идиоти диктатори на власт са тук от 8 века и българи и турци и евреи само тираниите си натрисат бе Хасане! Какво зло стори сесията и тая жена? НИЩО! Показва голо тяло, никой не я насилва никой не я бие не я кара! Кй е лошият Хасане? май сте зомбита всякакви като теб и скапвате света! Ами не ходи гола по улиците няма катастрофи какво ти е на теб? А-а-а-а-а, Хасане, кажи де!
  • 11 валето

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Абе Хасане, твоя кумир Ердоганчо спрял достъпа до Туитър и Фейса бе?! Това ли ти е мюсюлманската демокрация бе ?И на тирани - СМЪРТ! Разбра ли, Хасане, тоя спира избора на хората да общуват помежду си, той е изверг Хасане! такива трябва да се трепят Хасане, по нищо не се различава от Абу Бакл ал Багддади и останалите тирани! Разбра ли че такива зомбита като теб им дават власт Хасане? Ако не си, не заслужаваш свободата деммокрацията! но ние повечето хора не искаме диктатори!? Писнало ни е от ДС лекетата и останалата кочина от 8 века насам.
  • 12 Koj4o

    2 1 Отговор
    Не е лошо. А такива, които се възмущават, от ХРИСТИЯНСТВОТО, защо не си помислят, коя е най агресивната религия!!!???
    И уж в мюсулмаството всичко е фантастично, а очите им все към НАС.
    И всичко "гаурско", ползват!!!!!
  • 13 валето

    3 1 Отговор
    Впрочем Хасане, за да не кажеш че съм антимюсюлмански настроен, бих казал, че и за разстрел са и нашите лекета на власт дето натрисат тирания - задължително гласуване, пионерски връзки, и други простотии! Аз съм за трепане на всеки изнасилвач насила, на всеки обирджия на имот животно, влизане с взлом, на черни магьосници разни и вуду и имами дето за пари правят магии на невинни, на крадци от бюджета под разни предлози, на лъжесвидетели под клетва и всякакви джихадисти фашисти тирани чекисти и други несправедливи тирани! защото са гадове не са хора, те са животни натрисащи своето животинско аз над останалите, Хасане! Включвам и Винету и цецка и патриоти и Местан и Доган и Ердоган и Абу ал Багдади и Хитлер и всякакви такива, Хасане! И ако аз бях цар щях да ги разстрелвам такива без милост, защото те скапват живота на хората , Хасане, не защото ми харесва. Защото натрисат тиранията си над останалите а стъпите военни ченгета и такива като теб им дават власт вместо да ги убият. затова презирам и военните и чменгетата и тук и в Турция и навред, където търпят диктатори да натрисат ада над хората, Хасане. ето това съм АЗ.

    Коментиран от #16, #30

  • 14 Васичка Атанасова

    3 2 Отговор
    ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ

    А ПРИМЕРНО СИ ВЗЕЛ ДЪЩЕРЯ СИ С СЕБЕ СИ НА РЕВЮ И КВО ПРАВИМ ЩЕ И КАЖЕМ ДА НЕ ГЛЕДА ИЛИ ЩЕ СИ ТРЪГНЕМ
    ВСИЧКО ТОВА Е ОТ ДЯВОЛА

    Коментиран от #25

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 чичо Пешо

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "валето":

    подкрепям те пич, макар че си малко краен. Тея дето са се показвли голи, да не са ги карали насила...или пък тези, които са гледали. Оставете всеки да си гледа живота и не си врете моралните гаги навсякъде. А колкото до Хасан - пич, това, че нещо е забранено за гледане не означава, че не съществува. Ако искаш забий си главата в земята и си бий жената в къщи, само не ме карай да живея по твоя морал. А колкото до религиите - изиграли са своята рова в човешкото развитие, вече не са нужни...това е най-лесния начин да управляваш хора-осланяйки се на най-първичния им страх....предлагам всички атеисти да се съберем и да си основем държава.
  • 17 onq s konq

    1 2 Отговор
    Всички тук се исказват като руски пенсионери преживели втората световна воина!Какво лошо има в това да седнеш и да се наслаждаваш на такива гледки с пуканки в едната ръка и кока кола в другата ?Може и от време да поизпуснеш напрежението породило се в една част от тялото ти като изкрещиш YESSSS или UAUUU !
  • 18 Мюмюн

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Абе аланколо, когато правиш деца през дрехите ли ги правиш БЕ

    Коментиран от #21

  • 19 Ник

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Тук не е място за Чалми и рязани карабини!
    Не за първи път ти казвам хващай пътя за Анадола!
  • 20 Обама

    1 0 Отговор
    Предпочитам да гледам голи мацки, а не завити в чаршафи дебели туловища. Голото човешко тяло не е разврат.Разврат е порнографията.
    Още от Древността има прекрасни скулптури на човешки тела. Ама това ограничените мюсюлмани не го знаят.Както и не знаят нищо за Микеланджело.
  • 21 Димитър Колев

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мюмюн":

    Направи реклама на ГМО-пуканките и Кока-кола, заслужи си доларите от фондация "Америка за България".....
  • 22 Гост

    1 1 Отговор
    Като чета коментарите и направо недоумявам колко задръстени, тесногръди, злобни хора има!
    Какво по-хубаво за окото има от гола красива и висока жена?
    Вие сте едни смотани!
    Робувайте си на догмите и предразсъдъците!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 iVANCHO

    2 1 Отговор
    АБЕ ХУБАВО СИ Е! КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ ГОСПОЖИЦИ - ХА ХА... ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КОГАТО СА ГОТИНИ МОДЕЛИТЕ...
  • 25 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Васичка Атанасова":

    и що да не гледа?! И за какъв дявол говориш, не знаеш ли, че няма дявол!? Има дяволИ които използват религията сред неуките и комплексирани хорица за да богатеят! А на вярващите казват : не му завиждай на тоя богаташ, той е лош човек и като умре, ще иде в ада! Да ама докато умре , ще си е добре а ти да го д,ухаш и преди и след като умреш

    Коментиран от #26

  • 26 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 АНАЛИТИК

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасане в кой век живееш и на кой баир е къщата ти бе..?
    Има и други жени на този свят ,не са всички като твойта с фустан и кърпа на главата и под фустаня шалваре.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.