Last news in Fakti

27 Октомври, 2011 13:19 860 0

Боно си взема почивка от музиката

  • боно-
  • музика

Фронтменът на "Ю Ту" Боно си взема почивка от музиката, за да прекарва повече време със семейството си.

Ирландската рок банда е извън светлините на прожекторите след края на голямото си световно турне "360" в Канада през юли. Музикантите спечелиха над 736 милиона долара от турнето и свириха пред 7,2 милиона свои почитатели от цял свят.

Боно признава, че не е сигурен кога групата ще се върне на работа, но се надява да си вземе по-голяма почивка, за да прекарва повече време със съпругата и децата си.

"Бихме били много доволни да завършим кариерата си с (последния албум) "No Line on the Horizon", но се съмнявам в това... Имаме толкова много нови песни, някои от които са от най-добрите ни. Ще отделя малко време за момчетата ми и за съпругата ми и просто ще изчезна с моя iPod Nano, с малко книги и една акустична китара", сподели Боно пред сп. "Ролинг Стоунс".

"Много е вероятно да чуете отново за нас догодина, но е възможно и да не стане така", допълни Ди Едж.

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА