Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 15:09 40 932 7

ТОП 3 на най-умните зодии

  • зодия-
  • най-умните-
  • скорпион-
  • стрелец-
  • близнаци-
  • интелигентност
ТОП 3 на най-умните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Интелигентността е нещо, което е заложено у всеки в някаква степен. Доста често се случва така, че личните амбиции и усилия на някой човек му помагат да надгради и развие своя умствен капацитет. Дали ще се справи успешно с тази задача зависи и от зодиакалния знак, под който е роден.

Като цяло огнените знаци могат да се похвалят с интуитивен интелект. Те виждат възможностите и поемат рискове, защото знаят, че си заслужава. От друга страна, земните знаци са пълна противоположност на огнените. Те имат практическа интелигентност и предпочитат дълго да пресмятат, преди да започнат дадено начинание.

Въздушните знаци пък са идеалните аналитици. Нищо не може да се скрие от прозорливия им ум – виждат и тълкуват всичко. В астрологията водните знаци са представата за съвкупна интелигентност. Те много лесно влизат в контакт с останалите, преценяват идеално всички ситуации и са пълни с разбиране, което ги прави емоционално интелигентни.

И въпреки че всички зодии имат различни качества и заложби, в зодиака се открояват 3 знака, които заслужават титлата най-интелигентна зодия.

Зодия Скорпион

Те са родени с уникално шесто чувство. Винаги се стремят да усетят нещата в дълбочина и е много трудно да бъдат манипулирани. Голяма част от успеха на Скорпионите се дължи и на тяхната упорита работа. Те никога не се отказват от дадено начинание, защото не им се отдава, а продължават все по-задълбочено да го проучват.

Зодия Стрелец

Тяхната страст към пътешествия и нови приключения им помага да научават повече за света около тях. Стрелците са проницателни, знаят как да оценят всяка ситуация, в която попадат, както и хората, с които общуват. За родените под този знак е характерно да инвестират време и средства в самоусъвършенстване. Често могат да бъдат забелязани на различни курсове.

Зодия Близнаци

Интелигентността на Близнаците започва да се проявява още в ранна детска възраст. От малки те са изключително любопитни за света, който ги заобикаля, и не спират да го изследват и изучават. Те се нуждаят от интелигентни събеседници и партньори, готови за конструктивни преговори.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Станев

    0 0 Отговор
    2 пъти ме излъгаха тея скорпиони !!
  • 2 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    пълни глупости са това

    най умни са и са биле винаги ОВЕНА

    БЛИЗНАЦИТЕ са хитреци на дребно

    Коментиран от #6

  • 3 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    също и ДЕВИТЕ
    НО няма умни зодии
    трябва да се вярва само в Бог
    а едни от най глупавите за мене са стрелците
  • 4 Шапкар

    0 1 Отговор
    Ваичка научи повече. Ако овен е твоята зодия.значи си умна като овца хахаха.
  • 5 Pavlina

    1 0 Отговор
    Аз съм стрелец и чесно казано се гордея тук всичко е вярн
  • 6 гощо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Васичка Атанасова":

    Овена мила е първосигнално,примитивно животно!!!! Нямат нищо общо с умният човек....с рогите напред до като не се пребие!!!! Имам наблюдения към тази зодия!!!!!!
  • 7 Люба

    2 0 Отговор
    Е,аз съм зодия Близнаци!Умнички сме а и още много други неща.....!