Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 00:30 16 547 1

5 трика за сигурен и разтърсващ оргазъм

  • оргазъм-
  • трик-
  • съвети-
  • пози
5 трика за сигурен и разтърсващ оргазъм - 1
Снимка: Shutterstock

Оргазмът е нещо, за което трябва практика, определен подход и, разбира се, определена доза умение. За мнозина е достатъчно само да се отпуснат, за да постигнат сексуалната наслада, а за други това не е така и то се превръща в проблем, който не е лесен за разрешаване.

При дамите е още по-сложно, защото достигането до върховата точка на удоволствие може да се окаже сложна и дори почти невъзможна задача.

За да достигнете върха, забравете какво ви тревожи, оставете го за после и си дайте възможността да получите удоволствие от секса, партньора и от момента. Ето няколко трика, които ще ви осигурят разтърсващ оргазъм.

Първото условие за сексуалното удовлетворение е отпускането. Едно напрегнато тяло не може да се наслади на момента и да стигне до наслада. Докато освободеното тяло – обратно – ще чувства всяко едно докосване и от само себе си ще отвърне с вълна от блаженство.

Обърнете внимание как дишате. Дълбокото дишате пред, по време и след оргазъма ще ви донесе незабравими усещания. Именно дишането с пълни гърди и корем ще удължи оргазма.

Ако все още не ви е комфортно, пробвайте движение с таза и леко поклащане на бедрата. Може да не сте загрели точката G и просто да ви трябва повечко време.

Не се опасявайте да стенете или дори да викате от удоволствие. Не се сдържайте – иначе това състояние създава напрежение, не допуска отпускането на тялото и получаване на удоволствие.

Не се страхувайте от експериментиране с позите, понякога напълно неочакваната поза може да ви донесе буря от усещания и ярък оргазъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    4 2 Отговор
    Абе вие движете с чичаци с меки патлаци, па дишайте колкото искате.)))))))