Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 14:37 6 529 12

Снимката от нас – заглавието от вас

  • такси-
  • снимка-
  • заглавие
Снимката от нас – заглавието от вас - 1

Често използваме таксита в забързаното си ежедневие. Естествено, радваме се, когато абтомобилът е нов или добре поддържан. Едва ли обаче някога в града ще попаднете на такова такси ...

Снимката от нас – заглавието от вас


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РУСКАТА КОЧИНА

    0 0 Отговор
    ...

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "РУСКАТА КОЧИНА":

    А защо са избягали европейските прасета?
  • 3 Танас

    0 0 Отговор
    Готов съм за офроуд !
  • 4 Ogito soc fen

    0 0 Отговор
    Коментар Da i to s nai goliamo ydovolstvie edinstveno shte me pritesniava razhoda na gorivo
  • 5 hashtag

    0 0 Отговор
    горе в балкана би било шоу да се возиш с такава УАЗКА
  • 6 maniak60

    0 1 Отговор
    Това "такси" в добро техническо състояние ще засрами много сегашни "паркетни" лъвове и "джипове",които могат да превземат предимно по-височки бордюри/ако не е валял дъжд/.Естествено няма грам от техния комфорт,но тръпката е страхотна.
  • 7 stambig

    0 0 Отговор
    Тази текезесарка е много по надеждна от такситата в София
  • 8 Жоро

    0 0 Отговор
    Това "такси" съм го срещал да вози туристи от долната станция на лифта на Рилските езера до горната станция. Пълно е с всякакви джипки и хората си правят бизнес, като подбиват цените на лифтаджиите. Иначе, няма блокажи тая текезесарка и някое паджеро, мазда като моята или патрол ще я прескочи, само ще прави задръстване по баирите)))
  • 9 1234

    0 0 Отговор
    Като гледам терена много бих се зарадвал,ако мога да се вредя да се возя на него.
  • 10 KOЧИНА е онова което ти си сътворил

    0 0 Отговор
    Дзурлек а ти що не покажеш нещо свое и да шашнеш света!
  • 11 Гост

    0 0 Отговор
    Абе вие кво се възпалявате по тая тоалетна?Нали трябва някъде да се ходи по нужда е човека предлага подвижен нужник.
  • 12 Гост от всякъде гонен и никъде не приет

    0 2 Отговор
    Бай Гост, ти забрави че в банята ходехме с дървени налъми, че преди 9ти, дядо ти ореше със волове а в клозета под сочната ви круша дядо ти и баба ти тепърва започнаха да си забърсват задните полусфери с вестник, като знак на висок интелектуал едва след 9ти. Ти забрави че шекер/нали така му казвахме на захарта/щото бяхме гяури, се даваше само на болните към чая. Ти забрави още, че на сцената народните ансамбли приемат ПАТУРИТЕ като символ на българщината но ти дори не замезваш че си толкова бос в историята и нейния анализ и че съвсем правилно се приемаш за Гост дори и у дома. Всичко с което се гордеехме като Социалистическа страна и българи, дължим на помощта на РУСИЯ, която не опожарена от тези дето днес ни събуха гащите наивно като мисирки. Дължим на съзнателното отношение на трудолюбивите хора. Работа за всички, санаториуми, болници, платени болнични, отпуски за море и ски, пенсия гарантирана, образование, култура, театри, , филхармония, детски кухни и градиниапартаменти, детски надбавки. В България имаше гарантирано бъдеще защото беше зад гърба и РУСИЯ ! България БЕШЕ ЖИВА. Днес. За едни има а за други ако има ! Иван Вазов: " Парица - царица! Нямаш ли парици ти - ти си просто ДИВАНЕ и какво ли още не!" Да ти пик.я на демокрацията, когато се топи пред очите ни НАЦИЯТА. СЛАВА РОССИИ ! Когато якъта се о.ерем единствено РУСИЯ ще ни прости и ще ни спаси! Затуй тихо по налъми ходи сутрин под крушата и по-тихо защото бариерата ШЕНГЕН ти е все още до гушата.