Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 00:30 17 005 10

11 мръсни тайни

  • секс-
  • тайни-
  • табу-
  • фантазии-
  • секс играчки-
  • липса на секс-
  • анален секс

11 секс неща, които правят всички, но никой не си признава

Теми табу вече /уж/ няма, но сексът все още си остава една от тях. Дори и днес, през изтичащата вече 2016-та, сексът е нещо като ходенето до тоалетна - всеки го прави, напълно редовно в повечето случаи, но никой не си признава или поне никой не разказва с подробности.

Често приятелите и приятелките ни подминават засрамени и със зачервени бузки детайлите от интимния си живот, като например какво правят там долу на приятеля/приятелката си.

Защото, нека да си го кажем, когато става въпрос за сексуалния живот, преживяванията в леглото на мнозина от нас не са достойни чак за холивудски филм и ние определено не сме склонни да ги обсъждаме.

От секса по време на цикъл до домашно сниманото порно, сайтът viewsofia.com изброява 11 секс неща, които всеки прави, но никой не признава!

1. Фантазирането за друг човек

Съседът, сексапилният Рагнар от сериала "Викинги", четири жени в гореща вана... всички си имаме поне една подобна секс мечта! И в това няма нищо срамно.

Фантазирането на секс с друг човек абсолютно не значи, че не сте влюбени и отдадени на половинката си. Това просто подсказва, че сте като всички други и опитвате да освободите стреса, фантазирайки си за невъзможни неща... 

2. Кървавият секс

Тук някак се сещаме за сцената с "кървавата сватба" от "Игра на тронове", но далеч не става дума за нея.

Всъщност сексът по време на цикъл никак не е такава каша, каквато си я представят повечето хора. А и статистически е доказано, че през тези дни от месеца жените са доста по-възбудени и буквално биха правили секс без прекъсване.

3. Имитирането на оргазъм

За изненада - всички го правим, малко си го признаваме! Едва ли на тази планета има човек, на когото все още не му се е случило така, че да изиграе върховната точка на удоволствието си.

Имитирането на оргазъм обаче в никакъв случай не значи, че не се наслаждавате на секса, а просто, че не можете да свършите и нямате никакво намерение да продължавате да опитвате в рамките на час и отгоре.

4. В роля

Подобно на симулираните оргазмите, много от нас са "подарявали" на половинката си истинско секс приключение, като се се преобличали я на стюардеса, я на полицай, и други такива.

Има нещо много мръснишко и възбуждащо във всичко това, единственото, което не разбираме е - защо хората не искат да си признаят, че се вдъхновяват от подобни неща?

5. Гледането на порно

Научно доказано е, че гледането на филми за възрастни подобрява сексуалния живот на една двойка.

А и вече порното е толкова разпространена предподготовка за половия акт, че няма от какво да ни е срам да си го кажем без притеснения!

Всички гледат порно! 

6. Снимането на домашно порно

Не, тук няма да си говорим за горещите клипчета на Ким Кардашян или Галена, а културно ще споменем, че немалък брой хора обичат да се снимат, докато правят секс.

Да, с домашна камера, със сцени, със сменяне на пози и прочие.

7. Секс играчките

Вибратори, камшици, белезници, клиторни стимулатори, пенис пръстени и всякакви такива чудеса на пластмасата и медицинския силикон, са първи помощници в сексуалния живот на мнозина от нас.

Все пак индустрията със секс играчки вече е на стойност от 20 милиарда долара и то в глобален мащаб!

8. Притеснителните звуци

Мхм, всички разбират за какво говорим, защото докато с партньора ви сте се разгорещили могат да се чуят не толкова приятни звуци, които обаче са доста стандартни.

9. Без душ след секс

Само защото понякога да се гушкате и говорите след като сте свършили заедно, е едно от най-хубавите неща на тази планета. Все пак всички сме наясно, че няма как винаги да миришем на магнолии.

10. Анален секс

Все още е табу и въпреки това е голямо забавление. Отново се опираме на официалната статистика, която твърди, че оргазмът, получен при анален секс, няма нищо общо с този по време на обичаен полов акт.

Време е да спрем да бъдем толкова срамежливи, нали?

11. Липсата на секс

Многото работа, стрес, задачи и какво ли още не, редовно се отразява на половия ни живот. И сме категорични, че в това няма нищо срамно. Все пак не може всички да са като зайчета и да правят секс всеки ден, че даже и по няколко пъти на ден.

Вероятно си мислите, че повечето от приятелите ви водят редовен и доста интересен полов живот, но това определено не е така! И  то в доста много случаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    5 4 Отговор
    ГЛУПАВА СТАТИЯ
  • 2 Емил

    5 5 Отговор
    Интересно, вярно и забавно! Поздравления!
  • 3 Гост

    12 4 Отговор
    Интересно как според авторката мъж може да изиграе оргазъм? Или се празни или не. Да си промени заглавието на статията, че става въпрос за жени.
    И да добави гълтането на сперма, вече е доста разпространено сред жените, а това радва всеки мъж ;)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Петър

    4 1 Отговор
    Ахх Венииии
  • 7 бббббб

    0 3 Отговор
    Вениии, ще се окажеш потаен шедьовър .
  • 8 Родител

    1 3 Отговор
    Защо развращавате децата с такива съчинени от вас мърсотий! Това са децата на които ще разчитаме в близко бъдеще, а Вие им промивате мозъците заради една статийка!

    Коментиран от #10

  • 9 Грую

    4 4 Отговор
    А за суинга нито една дума няма, в 21-ви век живеем все пак - моля Ви!
  • 10 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Родител":

    Какво правят децата ти теми за секс?
    Не стига, че си неграмотен, ами си и задръстен!