13 Декември, 2016 01:30 3 625 0

Мадона разкри пикантни подробности около Майкъл Джексън

  • мадона-
  • джексън-
  • интимност
Мадона разкри пикантни подробности около Майкъл Джексън - 1
Снимка: БТА/АР

Мадона и Майкъл Джексън са били двойка? За малко да станат такава, разкри сензационно певицата, която наскоро гостува в шоуто на Джеймс Кордън. Мадона разказа, че двамата с Майкъл са били интимни, след като изпили бутилка шардоне заедно. Те са се целували "с език", по думите на изпълнителката, но до повече не се е стигнало. Мадона определи Краля на попа като "доброволен съучастник" в любовната им игра.

Случаят е някъде от началото на 90-те, когато двете мега звезди на поп сцената са обмисляли да направят дует за албума на Майкъл "Dangerous". Той е предложил на Мадона да запишат парчето "In The Closet", в чийто клип се снима топмоделът Наоми Кембъл. Певицата е била заинтригувана от провокативното заглавие, но сътрудничеството им е пропаднало, тъй като са имали творчески различия за записа.

В крайна сметка Краля вкарва мистериозни женски вокали в песента, като по-късно бе разкрито, че те са на принцеса Стефани от Монако.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА