17 Декември, 2016 01:15 1 478 0

Ирина Шейк показа годежен пръстен

  • шейк-
  • купър-
  • годежен пръстен-
  • бременност-
  • сватба

Ирина Шейк и Брадли Купър се стягат за сватба. Слуховете, че двете звезди са се сгодили се потвърдиха, след като хубавицата показа годежния си пръстен. Близки до двойката разкриха, че актьорът тайно е предложил на супермодела брак, малко след като разбрал, че ще става баща, пише RadarOnline.

„Брадли тайно даде пръстена на Ирина, след като научи, че е бременна. Двамата имаха проблеми във връзката си и се караха постоянно. Но нещата помежду им станаха доста сериозни след новината за бебето и те решиха да постъпят правилно. Той е много мил с нея“, разкри източник пред медията.

Купър и Шейк пазиха вестта за годежа си в тайна и самият актьор видимо не се е охарчил за бижуто, което изглежда доста винтидж.

„Пръстенът на Ирина е винтидж. Не е нещо ново и лъскаво, нито пък скъпо“, добави информаторът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА