Last news in Fakti

17 Декември, 2016 07:00 2 112 0

Вашият хороскоп за днес, 17.12.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • рак-
  • близнаци

Стрелец
Днес е добре да оставите малко време за себе си, така по-късно ще може да се насладите на приятната компания на приятелите си. Не позволявайте на някой да ви излъже. Зарадвайте с подарък или мил жест интимната си половинка.

Козирог
Поради напрегнатата седмица все още не можете да се отпуснете напълно и да оцените компанията на близките си. Не отказвайте събиране. Като сте сред хора, ще забравите умората.

Водолей
През този ден ще спечелите много, ако премислите всичко, което ви се случва напоследък. Това също ще промени очакванията ви за бъдещето. Усещате настъпващите промени. Намерете нужната сигурност и не се притеснявайте за дребните детайли.

Риби
Днес е твърде вероятно да имате желание да се скриете от света, да си останете вкъщи и да се отдадете на заслужен мързел. Въпреки това не отказвайте пътуване, което ще ви зареди само с позитивни емоции. А може да срещнете и нова любов.

Овен
Спокоен ден, в който ще можете да довършите изостанала работа от изминалата седмица. Споделени ще са чувствата ви в любовта. От приятен характер ще са новините дадени ви от близък приятел.

Телец
Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и приятни емоции. Използвате времето си практично и за забавления. Дори и да ви се налага да работите, отново ще намерите начин да сте в кондиция и настроение.

Близнаци
Днес ще сменяте много бързо настроенията и мислите си и ще ви бъде трудно да довършите нещата, които сте започнали. Приятна изненада от страна на семейството ви ще ви накара да се почувствате обичани и оценени.

Рак
Бъдете активни през този ден. Приятел очаква от вас да направите нещо, което за вас няма смисъл, но все пак трябва да изпълните молбата му. Може да постигнете всичко, стига да сте решителни. Не прикривайте чувствата си.

Лъв
През този ден ще се колебаете какви дългосрочни цели да си поставите. Чудите се дали да се запишете за нов курс или да осъществите отдавна отлагано пътуване. Давайте смело напред и няма да съжалявате.

Дева
В момента сте по-склонни да се забавлявате, отколкото да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, ако сте отрупани с работа. Опитайте се да промените навиците си, за да не се чудите другата седмица откъде да започнете.

Везни
Ще сте обсебени от една идея и ще говорите само за нея. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.

Скорпион
Ако имате работа за довършване разумно е да я свършите още днес. След това се насладете на заслужена почивка. Обмислете възможни промени в бъдеще, които ще ви дадат повече свободно време и отдих.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА