19 Декември, 2016 21:20 3 416 1

Бременната съпруга на Варди се съблече гола

  • бременна-
  • съпруга-
  • гола фотосесия

Ребека Варди отново демонстрира разкрепостеност и екстравагантност в поведението си. Красивата съпруга на футболиста на Лестър Джейми Варди не се повлия от факта, че е в напреднала бременност, и си спретна гола фотосесия.

34-годишната Ребека в уверена в качествата си и не обича да я възприемат само като "футболна съпруга", тъй като според нея това навлича само омраза и неприятности.

Семейството вече има три деца, а сега очакват и четвъртата си рожба, която смятат да им е и последна.

"Снимах се гола, защото с Джейми няма да имаме повече деца. Изведнъж осъзнах, че това е последната ми бременност и трябваше да запазя момента", обясни действията си сексапилната г-жа Варди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    1 0 Отговор
    Много гледана кака. Иди кажи че е родила 3 деца. Хубавите ябълки ги ядат прасетата.