Last news in Fakti

30 Декември, 2016 15:00 3 157 0

4 идеи за парти облекло в новогодишната нощ

  • новогодишна-
  • визия-
  • облекло-
  • рокля-
  • парти-
  • блясък

Ако можем да съберем целия блясък и шик в една вечер, то това несъмнено би била нощта, когато изпращаме старата година, за да посрещнем с надежда новата по-красива и по-добра година! Независимо дали сте планирали да се забавлявате с голяма компания навън, или сте предпочели уюта на дома, споделен с близки и приятели, едно е сигурно – трябва да захвърлите посредствените дрехи и да ги замените с нещо секси, бляскаво и стилно! Ако ви липсват идеи, почерпете вдъхновение от идеите на iwoman.bg:

Къси панталонки с брокат

Новогодишната вечер сигурно е единствената, когато можете да си позволите златисти къси панталонки с много брокат, без да изглеждате пошло или твърде ексцентрично. Комбинирайте с тъмен чорапогащник, блейзър или просто с ефирен топ – единственото условие е да не пренасяте блясъка на панталонките и по другите части от дрескода.

Черен гащеризон

Ако стоите далеч от тази елегантна дреха, само защото онези 3 килограма не ви дават мира, то трябва да знаете, че правите огромна грешка! Не е нужно да имате манекенски мерки, за да заблестите в стилен гащеризон – просто изберете модел, който да подхожда най-добре на вашата структура.

Рокля от кадифе

В кадифето има нещо драматично и величествено, което мислено ни пренася в отминалите епохи на кралици и принцеси. Ако сте решили, че искате да добавите доза мистицизъм и сила към празничния си аутфит, то непременно заложете на кадифена рокля в бургундско червено, изумрудено зелено или тъмно синьо.

Пола с ресни

Закачливите ресни определено не са перфектният аутфит за офиса, което автоматично означава, че тази пола е създадена, за да бъде носена на парти! Съчетайте това модно съкровище с изчистен топ или риза, добавете бляскав клъч и любимия чифт високи токчета и бъдете звездата на новогодишната вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА