Last news in Fakti

4 Януари, 2017 02:45 1 670 1

Джоли се забавлява, Пит - страда

  • пит-
  • джоли-
  • деца-
  • ваканция-
  • депресия
Джоли се забавлява, Пит - страда - 1
Снимка: БТА/АР

Докато Брад Пит страда, че не е близо до децата си по време на празниците, то Анджелина Джоли си изкарва доста добре в тяхната компания. Красавицата бе забелязана да се разхожда в зимен курорт в Колорадо с близнаците Нокс и Вивиан, както и с дъщеря си Шайло.

За релаксиращата ваканция актрисата е наела луксозна къща за 4 милиона долара, която разполага с шест спални и частен път, който им позволява да карат ски директно от склоновете до хижата. 41-годишната актриса бе уловена от фотограф във видимо добро настроение да се разхожда из мразовитите улици. Тя бе с тъмен панталон, обувки и яке.

В същото време стана ясно, че Брад Пит преживява един от най-сложните периоди в живота си след раздялата с Джоли през септември. Близък до звездата казал пред изданието, че Брад бил емоционално изтощен от тъгата си.

„Мъката на Брад е осезаема. Той е отчаян, защото пропуска празниците като Коледа и Нова година с децата си. Той е имал контролирани свиждания с тях, които са били свързани с множество сълзи.
Пит не се е срещал единствено с Мадокс, който не иска да го види след инцидента на борда на самолета лятото.

Според близки на Бранджелина, отношенията на двойката стават все по-зле. Двамата никога не са били толкова отчуждени. Джоли и Пит имат три биологични и три осиновени деца – Мадокс бе взет от сиропиталище от Камбоджа през 2002 г., Захара е от Етиопия, а Пакс от Виетнам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 1 Отговор
    Страшна трагедия!!!! Не казвай на никой!!!!