11 Януари, 2017 01:31 1 728 1

Пит и Джоли стигнаха до примирие

  • пит-
  • джоли-
  • примирие-
  • деца
Пит и Джоли стигнаха до примирие - 1
Снимка: БТА/АР

Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне стигнаха до примирие и се договориха да продължат бракоразводния си процес абсолютно конфиденциално, съобщава Daily Mail. Изданието твърди, че холивудските звезди са подписали споразумение, призвано да обезпечи правата на личен живот на децата им и на цялото семейство.

„Родителите са решени да действат на един фронт, за да постигнат възстановяване на отношенията си,“ пише на финала на официалното изявление.

53-годишният Пит има възможност да посещава децата засега само под наблюдение на специалист. Изданието отбелязва още, че частни съдии често запазват подробностите около раздялата на известни личности далеч от обществеността, поне докато двете страни не постигнат споразумение.
Това ще бъде постигнато с помощта на осигуряването на конфиденциалността на всички съдебни документи, като със съдействието на съда ще бъдат решени оставащите проблеми. Искането бе инициирано от Брад Пит.

Двамата с Джоли започнаха труден бракоразводен процес, който не бе свързан с имотите, които притежават, а с начина на отглеждането на шестте им деца – три биологични и три осиновени. Именно скандал с едното от тях на борда на частен самолет се счита за началото на краха на техните отношения.

Формално актрисата се обоснова с непреодолими противоречия с Пит и поиска да ѝ бъде предадено пълното попечителство при отглеждането на децата. Тя също така обвини съпруга си в употребата на наркотици и упойващи вещества.

От своя страна Пит отхвърли обвинението и настоя, че има право да вземе пълноценно участие във възпитанието на наследниците си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.