Last news in Fakti

18 Януари, 2017 01:45 1 535 2

Гуинет Полтроу продава камъни за оргазъм

  • полтроу-
  • камък-
  • оргазъм-
  • яйце-
  • кристал
Гуинет Полтроу продава камъни за оргазъм - 1
Снимка: БТА/АР

Гуинет Полтроу неведнъж се е представяла като жена, която държи на здравословния и особено на духовния начин на живот. Ето защо в своя светски уебсайт 44-годишната актриса се старае да дава полезни съвети и да предлага доста практични неща. Поредният продукт е кристал под формата на яйце, който според нея подобрява сексуалния живот на дамите.

В сайта Полтроу споделя, че камъкът „повишава чи, оргазмите, тонуса на вагиналните мускули, хормоналния баланс и женската енергия“. Секс камъкът, чиято стойност варира между 45 и 54 британски лири, вече е разпродаден. И макар че не се споменава конкретно дали Гуинет го е използвала лично, той се рекламира като ефективен, тестван лично от популярната блогърка Шива Роуз.

В описанието на продукта пише: „Шива Роуз го употребява от седем години. Ние също го опитахме и решихме да го продаваме в магазина ни“.

В сайта на Полтроу се твърди още, че яйцето датира от Древна Азия, където жени са го използвали, за да са във форма за своя император.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Грую

    0 0 Отговор
    А как по-точно действат тези камъни-яйца?...лапат ли се или се поставят някъде?...би трябвало да има някакво упътване за употребата им.