Last news in Fakti

21 Януари, 2017 16:00 1 941 5

Какъв грим отблъсква мъжете

  • грим-
  • грешки-
  • отблъсква
Какъв грим отблъсква мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Гримът обикновено е сред любимите неща на жените.

Разнообразието от козметични продукти и техники помага на дамите да прикрият недостатъците и да подчертават предимствата на своето лице.

Динамичният характер на индустрията обаче понякога предлага много тенденции, които невинаги са подходящи за всяко лице и индивидуалност, което води до грешки.

Кои грешки с грима правят впечатление на силния пол и до такава степен не им харесват, че по-скоро им действат отблъскващо?

Вижте сами:

1. Твърде много грим

Многобройните пластове от грим, които стоят буквално тежко и изкуствено на лицето са едно от нещата, които отблъскват мъжете. Вместо да използвате коректори, бронзанти и хайлайтъри, съсредоточете се върху естествената красота.

2. Мигли „паяк“

Тенденцията за сплъстени и дебели мигли беше водеща миналия сезон и много дами побързаха да се възползват от нея. Оказва се обаче, че мъжете далеч не ѝ били такива фенове. Използвайте извивачка за мигли и само няколко пласта спирала, за да изглеждате естествено.

3. Суха кожа

Сухата кожа не само се усеща неприятно на допир, но и се вижда с просто око. Това важи за всяка една част от тялото – лице, ръце, крака... Не пропускайте да хидратирате с правилните продукти.

4. Твърде обемна коса

Класическата небрежна прическа на вълни е нещо, което винаги е за предпочитане. Избягвайте твърде голямото количество лак, неестествените форми и обема. Това е едно от нещата, които отблъскват много мъжете, твърди tialoto.bg.

5. Лепкави устни

Жените смятат, че нанасянето на няколко слоя гланц за устни ги прави привлекателни. Според мъжете обаче, това е просто начин да се убие всякакво желание за ласки. Лепкавите и лъскави устни никак не са привлекателни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    7 2 Отговор
    Хубавите мацки най-обичам да ги пръскам със сперма на лицето...
    Добре им се отразява, пък и скоро в една статия пишеше, че била полезна за кожата, значи им правя добрина
  • 2 BMW

    6 1 Отговор
    Това е най-хубавия грим за една жена пък е и безплатен.ХАХА
  • 3 матряла

    4 1 Отговор
    И за косата е полезна - все пак това си е естествен протейн ,така че препоръчвам на мацките вместо шампоан да използват матрял за блясък и здравина - ефекта е гарантиран ! Умните мацки го знаят това и си я правят тази процедура всекидневно - става и за паста за зъби - гарантиран блясък и здравина !!!
  • 4 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Като гледам какви познавачи са писали тук,май успехите са им само във форумите...
  • 5 Грую

    1 2 Отговор
    Аз изобщо не забелязвам нито гримове, нито лакирани нокти на ръце/крака, прически и т.н...една жена я гледам да има стегната, атлетична фигура, и да излъчва феромони, които да ме привличат.....така че мили дами, не си хабете парите и времето за лакове, гримове, прически и т.н....нас, мъжете, изобщо не ни интересуват тия глупости...бъдете елегантни, финни, и секси най-вече!!!!..:)