22 Януари, 2017 12:43 1 399 5

Обама обстрелва дрон (ВИДЕО)

  • барак обама-
  • голф-
  • дрон

Репортери не го оставят на мира и след края на неговия мандат

Бившият президент на САЩ Барак Обама беше притеснен от дрон по време на игра на голф, съобщи TMZ.

След двата си мандата, Обама реши да разпусне с игра на голф. Папараци обаче не го оставиха на мира и решиха да го проследят с дрон, към който бе прикрепена камера.

Обама явно забеляза апарата и започна да го обстрелва с топки за голф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    2 3 Отговор
    Този човек все повече ми се издига в очите... говоря за Обама. Правилно е постъпил! Не стига, че напусна поста без да мята гилзи по Тръмп, не стига, че отива да играе голф, а не да се крие като мишок в бронирани стаи, ами папараците не го оставят да бъде човек в свободна и демократична Америка? Ако бях рейджър щях да мятам лимонки по дрона... Това е нарушение на личното му човешко право да играе голф. И все пак, можехте да му оставите един президентски барабанлия Колт? все пак в тоя зверски свят има и дронове...ужасни папарашки чудовища, от които не можеш да се скриеш... бог да благослови Америка, българия, Русия, чичо Скручи и да не забравяме и врабчетата, че те са наши богове! амин!
  • 2 Бай Тен

    1 0 Отговор
    Да си носи със себе си Дрон прихващач като не иска да му навлизат в околното пространство

    Коментиран от #3

  • 3 Лъчо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Тен":

    Много е скъпо... По-добре един зелен лазер от играчките... На снимките на дрона ще се виждат само дъжд... Това ще яадоса папаразите и ще идат лично да му правят снимки. Е тогава ще иска 2000 долара за интервюто и ще си купи дрон.
  • 4 гост

    0 1 Отговор
    Жалко,че дроновете не могат да пикаят,щеше да бъде още по-интересно,ако го беше опикал,новината е страхотна.
  • 5 Petar st

    0 0 Отговор
    нига президент!!!