5 Февруари, 2017 18:06 9 169 3

За по-дълготраен аромат на парфюма

  • парфюм-
  • аромат-
  • дълготраен
За по-дълготраен аромат на парфюма - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки широкоразпространеното схващане, че колкото повече парфюм слагате, толкова по-дълготраен ще бъде ароматът му, количеството всъщност няма връзка с трайността на аромата. За да остане приятното ухание за по-дълго, трябва да следваме няколко правила.

Първо, парфюмът трябва да се съхранява на сухо място, а не в банята, например. Влагата и топлината разграждат аромата му.

Но пък кожата, върху която слагаме парфюма, трябва да е добре хидратирана, тъй като ароматите не остават задълго върху сухата кожа - препоръчително е да се използва овлажняващ кожата продукт.

Можете да удължите продължителността на аромата, ако си слагате парфюм на по-топлите области на тялото като вътрешната част на лактите, зад ушите и на врата.

Но все пак най-важното остава качеството на парфюма. Избирайте качествени парфюми, които съдържат по-голямо количество есенциални масла и имат по-концентрирана формула.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    0 6 Отговор
    като сте нечистоплътни никакъв парфюм не ви оправя. аз съм потомък на древен знатен род и си ухая много хубаво . даже ми се е случвало да няма възможност да се изкъпя за по дълго Времеме и ухая на ягоди . за около седмица съм супер. даже така по ми се лепят жените . Хубави жени манекенки . Тъи че з авас не ме е..
  • 2 До ссс

    4 1 Отговор
    Защо не сте си пили хапчетата?! Много сте зле!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.