Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 17:13 2 118 0

Пирамидите затвориха от суеверие

  • египет-
  • пирамиди-
  • 11.11.2011-
  • суеверие-
  • гиза

Датата 11.11.2011 година предизвика не само стотици влюбени да сключат брак. Уплашени от вероятни „езически ритуали“, египетските власти хлопнаха кепенците на прочутите пирамиди в Гиза, пише британският вестник „Дейли телеграф“. Сред вероятните злодеи те припознаха евреите, масоните и нумеролозите, които планирали неислямски ритуали пред впечатляващите символи от египетската цивилизация.

Върховният антикварен съвет падна под натиска на същите демонстранти, които „износиха“ революцията срещу сваления лидер Хосни Мубарак през февруари. Според тях пирамидите трябва да се използват за честване на днешния „магически петък“. Властите разрешиха на група полски нумеролози, които искаха да проведат церемония за защита на света от „космически сили“,  искащи да разрушат планетата.

Групата, наречена „Dar Swiatowida“, призова хората да се присъединят към „Церемонията на любовта“ пред голямата пирамида, при която два кристала, също във формата на пирамида, щели да бъдат прикрепени към нея, за да й дадат повече сила.

Нумеролозите са убедени, че в дати като 11.11.11 има много потенциал за случване на събития с огромно значение за нашата планета.

Поляците донесли въпросните кристали за защита на Земята от планина в Индия. Камъните събират енергията от всички свещени градове по света, за да я слеят в нещо като „щит“, който да застане между хората и тъмната космическа сила, убедена са полящите, които вярват също, че светът ще загине на 12.12.2012 г.

Египет обаче е доста консервативна страна за такива екзотични убеждения. Много хора се притесниха от намерението на нумеролозите. Дори тръгна слух, че група от 1200 евреи искали да поставят Звездата на Давид върху една от пирамидите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА