4 Февруари, 2017 04:30 959 0

Бременната Бионсе ще пее на наградите "Грами"

  • бионсе-
  • грами
Бременната Бионсе ще пее на наградите "Грами" - 1
Снимка: БТА/АР

Бионсе ще пее на церемонията за наградите "Грами", въпреки че е бременна с близнаци, съобщи "Контактмюзик".

Певицата се старае да не забавя темпото заради бременността си и усилено репетира в Лос Анджелис със снимачен екип и бекъп танцьори. Баща й обаче каза, че тя изглежда малко уморена, защото работи по номера си.

Това ще е първото изпълнение на живо на Бионсе, откакто обяви новината, че семейството й се увеличава. Тя изненада толкова почитателите си, че снимката със съобщението й постави рекорд в Инстаграм с повече от 7,5 милиона харесвания за 16 часа.

На церемонията за наградите "Грами" ще пеят също Адел, Бруно Марс, Уикенд, Джон Леджънд, дуетът "Дафт Пънк", "Металика".

С най-много номинации за наградите "Грами" - 9, е Бионсе. Дрейк, Риана и Кание Уест са с по осем номинации.

Британският комик Джеймс Кордън ще бъде водещ на 59-ата церемония по връчването на наградите "Грами" в Стейпълс сентър в Лос Анджелис на 12 февруари


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА