Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 09:42 6 303 1

Какъв тип жена си според любимото ти вино

  • вино-
  • шампанско-
  • жени-
  • шардоне-
  • розе
Какъв тип жена си според любимото ти вино - 1
Снимка: Shutterstock

За никой не е тайна, че виното е една от най-предпочитаните алкохолни напитки на всички жени. Да се почерпят на празник, да отбележат успехите си или пък да споделят мъката си - чаша вино с приятелка е винаги идеално. Ясно е, че препочитанията и вкусовете ви говорят много за вашия характер. Вижте какво издава любимото ви вино за вас.

Совиньон блан

Совиньон блан е напитката, с която да се поглезите в края на деня. Жените, които предпочитат този сорт вино, са сериозни, но също така обичат да разпускат с правилните хора в правилното време.

Розе

Тези, които пият розе, обичат да бъдат различни и не желаят да следват тълпата.

Шардоне

Жените, които обичат да пият шардоне, обикновено са трудолюбиви, социалните контакти и да говорят много.

Пино Ноар

Тези, които обичат Пино Ноар, са уверени личности, които са интелигентни и знаят какво искат.

Пино Гри

Тези, които обичат да пият Пино Гри, знаят какво им харесва и са доста уверени. А също така са доста остроумни, затова не е добре да се шегувате с тях.

Малбек

Жените, които избират сорта Малбек, са креативни, умни, амбициозни и страхотни слушатели. Те познават хубавото вино, обичат книгите, изкуството и музиката.

Каберне Совиньон

Любителките на Каберне Совиньон са земни хора, оригинални и интелигентни. Освен това са изключително лоялни.

Шампанско

Шампанско е питието на купонджийките. Те често са мили, щедри и супер забавни. Всеки иска да бъде в тяхната компания.

Просеко

Хората, които обичат тази напитка, са социални и обичат вечерните партита. Те са общителни и често са душата на компанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    8 1 Отговор
    Мераклийско - пред хората залагащи на него обикновенно не стой въпроса за избор между Шато Лафит и Бургундско. При тях консумация в комбинацията с лимонада е своеобразен връх на сомелиерството. Те са естети, обичат книгите, хубавата класическа музика и интелигентна компания.