12 Февруари, 2017 00:30 21 446 12

Това не е секси!

  • секси-
  • навици-
  • жестове
Това не е секси! - 1

Всяка жена има навици, жестове и определено поведение, които използва, когато иска да привлече вниманието на противоположния пол. Но много често това, което жените смятат за сексапилен жест, се разминава с представите за сексапил на мъжете. Ето най-честите женски "секси" похвати, с които няма да постигнете търсения ефект, а напротив:

Тяло на показ

Когато показвате твърде много от тялото си, ставате безинтересни и прекалено достъпни. Мъжете обичат въображението им да бъде провокирано, а когато разголването премине допустимата граница вече няма нищо интересно.

Нацупени устни

Този почти несъзнателен жест, с който жените си мислят, че изглеждат по-привлекателни, всъщност ги прави смешни. Има много други начини да подчертаете сексапила си и да привлечете мъжките погледи.

Прекалено силен смях

Престореният и прекалено силен женски смях вместо да покаже на мъжа, че оценявате чувството му за хумор, по-скоро ще го притесни. По-добре му го спестете.

Отместване на погледа

Това е грешка, която може да доведе до пълна загуба на обекта на желанията, особено ако е от по-нерешителните типове. Когато мъжете са привлечени от една жена, те винаги търся контакт с погледа й - не ги лишавайте от това първо "докосване".

Пипане на косата и жестикулиране

Прекаленото жестикулиране и пипане на косата или дрехите си е проява на неувереност и липса на самочувствие, а това със сигурност не е секси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    12 4 Отговор
    Венче ще те изпапкам!!!!!!
  • 2 iiii

    12 4 Отговор
    Вени нищо ,че не секси -тяло на показ.Но теб те искам гола ...........
    ААаааааааааауууууу
  • 3 Павел

    7 6 Отговор
    Че какво не и е секси на мацата на снимката? Намирам я за твърде секси с тоя поглед... Ако е до мен тая сладка КиФлЪ, и ми се изблещи така, веднага ще и дам една кофа с парцал и препарати да избърше прозорците, а аз ще седна на дивана и ще се наслаждавам... Ще и обясня, че това ме възбужда и е предвестие на бурна нощ... Тя и ще бъде бурна..кифлътъ ще ми завърти шамар и ще си тръгне... Но определено е секси - по-добре бит и без любов, отколкото без характер! Любовта иска жертви!~ ...
  • 4 Гост

    20 2 Отговор
    Личи си, че жена е писала статията! Само една жена може да напише подобна глупост, че мъжете не намирали разголената жена за секси!
    Авторката няма да е лошо да не си измисля, само защото на нея не и харесват разголените жени!
    Мъжете харесват с очите си и всеки опит за промяна на това от страна на жените, показва егоцентризма им!
    Никой мъж няма да се насити да гледа красива гола жена!!!
  • 5 Мъж

    4 3 Отговор
    Аз пък съм съгласен с авторката.

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Мъж":

    Сигурно и правиш секс на тъмно :)))
    Ти си толкова мъж, колкото аз съм писател :)))
  • 7 Точно така е

    14 1 Отговор
    Това е 100% вярно...поне за мъже като мене. Но тука в Софето всички ,било то знайни или незнайни,се държат по описаните по горе смешни начини, в стремежа си да изглеждат по секси ,а всъщност са едни тъпи. Но пък за софийскобългарския мъж /по другите градове не съм живял и не знам как е/....и несебърослънчевбрягския..също така май....това са топ моделите и е върха на гъзарията да познава такива вървели. А най лошото е че това вече е станало модел на подражание от подрастващите....изобщо,ценностната система се е срила у БГ-то....май.?
  • 8 Бай Този

    12 5 Отговор
    Мъж на гола жена кат се не радва на какво да се радва бе хора?
  • 9 Психолог

    12 1 Отговор
    Това на снимката се нарича "Кататонически ступор".Което е форма на шизофрения.Този вид болни,обикновено събират устните си в кръг и ги изнасят напред.
  • 10 Жан Клод

    6 0 Отговор
    Очите и големи и влажни като на сърна а устичката само за Габровски свирки.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЗНАЕЩИЯ

    1 0 Отговор
    ТОВА НАИСТИНА НЕ Е. ТАЯ ПТАВИ НЯКАКЪВ ЗОМБИ ЗНАК. ИМА И ДОБРИ МУСКУЛИ НА РЪЦЕТЕ ДА НЕ Е КАНИБАЛ ИЛИ ВАМПИР. СТРАШНИЧКО Е. МАЛЕЛЛЛЛЛЕЛЕИИИИ. БЕГАИ БЕГАИ.