20 Февруари, 2017 09:09 12 965 8

Секс и любов с Мъжа Риби

  • риби-
  • мъж-
  • секс-
  • любов
Секс и любов с Мъжа Риби - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжът Риби е един от най-чувствителните сред представителлие на зодиака, и има най-силна интуиция. Той е интересна личност, понякога може да бъде дори леко странен. Нужно му е повече време, за да се отпусне и да разкрие същността си.

Но когато става въпрос за любов и романтика, мъжът Риби не може да задържи своите емоции. Той изразява силно чувствата си, прeлива от емоции и любов.

Внимателно избира любовниците си и рядко би се влюбил в грешната жена. В една връзка обикновено дава повече, отколкото получава и винаги поставя нуждите на партньорката си пред своите.
Той е партньор - мечта - състрадателен, грижовен, често поднасящ приятни романтични изненади на любимата си, признателен към това, което жената прави за него, верен и лоялен в любовта си.

Жената до мъжа Риби трябва да бъде търпелива и да е добър слушател. За него е важно да може да споделя своите най-дълбоки мисли и чувства. Тя трябва да е нежна, чувствена и да проявява интерес към неговата личност, занимания и хоби. Мъжът Риби не обича скандалите, проблемите трябва да се решават в рамките на добрия тон.

Сексът с мъжа Риби е нещо наистина вълнуващо и пълен с приключения. Мъжът Риби обича бавната любовна игра. За него е важно партньорката му да остане задоволена.

Чувствен и нежен, той често ще ви изненадва с идеи, поведение. Понякога обича да е властен. Първоначално може да е леко сдържан, но когато усети, че може да се довери, връзката с него е незабравимо изживяване.

Представителите на силния пол родени под знака на Риби идеализират любовта, а сексът е върховен израз на любов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цветето

    3 1 Отговор
    Като жена мога да кажа,че най интересни,щуро,забавно гарнирано с уникален секс е с мъж близнаци!!!! Много добри в леглото,много емоционални!!! Проблема е,че омръзне ли му,не му ли задържиш вниманието,доскучава му и си тръгва!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Малък Мук

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "цветето":

    И другите зодии си тръгват,като им омръзне да разпробиват женче,което става единствено за това !

    Коментиран от #4

  • 3 Бай Този

    0 0 Отговор
    Вени,моля те напиши за секса със стрелците де?
  • 4 цветето

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Малък Мук":

    Елементарен си!!!! Говорим за емоцйй,страст и щури моменти!!! Дори не споменавам любов?!?! Ма разпробивач като тебе няма как да знае за какво говоря!!! Хайде късмет и разпробивай там мамлките момиченца в квартала,че дойде ли им акъла гориш разпробивачо!!!!

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "цветето":

    цвете уби ме направо - виждал съм множествено число с Й накрая ама с 2 не бях. Браво
  • 6 Shtura

    1 0 Отговор
    Fakt e ,che ribite da savarshenni ,umeqt da zadovolqt kaprizite na jenata.
  • 7 Щурата

    0 0 Отговор
    Няма значение от коя зодия е мъжът, ако е играч докато не си получи секса няма да си тръгне.
    Получи ли го веднага започва с лъжите и оправданията.
  • 8 Лудата

    1 0 Отговор
    Вярно е за мъжа Риби... Пет години страстен и красив секс, отдава се напълни и за Всичко.
    Съдбата ни раздели...