20 Февруари, 2017 11:10 766 0

Новите технологии променят стандартите в ултразвуковата терапия

  • ултразвук-
  • терапия-
  • целулит

Ултразвуковата терапия печели решаващата битка с целулита

Новите технологии променят стандартите в ултразвуковата терапия - 1

Статистиката е категорична - осемдесет на сто от жените над двадесет-годишна възраст имат целулит и всеки ден се борят с него. Факторите за появата на тази "портокалова кожа" са много - като започнем от генетични, преминем през хормонални и стигнем до начина на живот. Ето защо, лечението е комплексно - правилно хранене, редовни активни дейности и редукция на теглото.

Когато става дума за анти-целулитни процедури, няма как да не споменем все по-популярната напоследък ултразвукова терапия. Предимствата на ултразвуковите вълни са, че те са напълно безболезнени и безвредни. А най-хубавото, което всяка работеща и ангажирана жена ще оцени е, че след лечението не се изисква период на възстановяване.

Ултразвуковата терапия не е това, което е била преди. Днес конвенционалните методи отстъпват на модерните апарати. И ако допреди са се използвали по-тежки уреди, с по-големи размери, които отнемат много време и усилия, то сега новият им ергономичен дизайн пести не само време, но и средства. Това се дължи най-вече на разпределението на ултразвуковите вълни чрез кварцови кристали, които осигуряват по-ефективни терапии, без да е нужно провеждането на много на брой процедури. Пример за това е модерният апликатор BTL Handsfree Sono, разработен от БТЛ Индъстрийз, който дава едни от най-ефективните резултати при козметичните процедури.

Заради всички тези предимства, едва ли днес има жена, която би пренебрегнала с лекота предимствата на ултразвуковата терапия. Колкото до мъжете - нали знаете защо те нямат целулит? Защото е грозно.

Горното, разбира се, е шега, но не трябва да се примирявате или да се чувствате онеправдани, защото сте жени. Дори и времето и годините да са срещу вас, съвременната медицина е ваш приятел!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА