Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 11:14 1 802 1

Сезонен "детокс" на гардероба

  • гардероб-
  • дрехи-
  • сезон-
  • шопинг
Сезонен "детокс" на гардероба - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка жена живее с мисълта, че винаги има нужда от още едни дънки, две-три едноцветни блузи, и нова чанта и обувки, разбира се. В това няма нищо лошо, особено ако купувате класически базови модели. Но ако за пореден път сте си купили бяла риза, а на закачалките вече имате други пет, които рядко обличате, значи имате нужда от детокс на гардероба. Ето какви правила трябва да следвате, за да пречистите личния си стил:

Дрехите, които имате в гардероба си, трябва да са подхоящи за начина ви на живот в момента. Всички дрехи с по-малък или по-голям размер, излезли от мода преди десетилетие и такива, които не сте използвали в последните 18 месеца, трябва да излязат от гардероба ви. Най-подходящо е да чистите гардероба в началото на всеки сезон, като запазвате само това, което сте носили миналата година, както и класическите скъпи тоалети, които почти никога не излизат от мода.

Дрехите, с които сте решили да се разделите, можете да раздадете, дарите или продадете.

След това прегледайте гардероба, сортирайте по цветове и модели, и вижте в какво трябва да инвестирате и за кое трябва да спрете да харчите. Помислете от какво наистина имате нужда за новия сезон. Най-добре е да си направите и предварителен списък. А ако случайно харесате нещо в магазина, помислете как да го съчетаете с нещата, които имате вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 1 Отговор
    Венче ела миличко да ми детокснеш гардеробчето?!?!? Ще ти се реванширам и аз с един детокс?!?!?