Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 19:17 1 200 0

Внимание: Избягали крави продават млечни продукти от врата на врата

  • крави-
  • шега-
  • шъфилд-
  • кънектикът-
  • полиция-
  • забавляват-
  • избягали

Полицията напомня на жителите в малкото американско градче Шъфилд да не отварят вратите си на непознат добитък

Внимание: Избягали крави продават млечни продукти от врата на врата - 1
Снимка: Фейсбук

Ако двама петнисти търговски представители дойдат пред вратата ви, просто им кажете "не". Това послание беше изпратено от полицията в американския щат Кънектикът тази неделя, след като две избягали крави бяха заснети да се мотаят пред входната врата на една къща в град Шъфилд.

Виждайки възможност да се позабавляват, полицейските служители, пуснали бюлетин, в който описали чифтокопитните добичета като търговски пътници, обикалящи от врата на врата, за да продават млечни продукти.

"Рано тази сутрин, наши служители са приели сигнал за двама подозрителни мъже, които вървят от врата на врата и се опитват да продават млечни продукти", публикували в официалната Фейсбук страница на полицията служителите на реда. "Полицаите установили, че 2-те лица не разполагат с разрешително за амбулантна търговия и след кратко преследване ги арестували. Бихме искали да напомним на всички, да не отварят вратите си пред какъвто и да било непознат добитък", продължава текстът на съобщението.

Въпреки че полицията описва заподозрените като "мъже", трябва да отбележим, направената от тях грешка, като кажем, че тези млекари всъщност са "жени".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА