Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 10:18 11 362 4

Да живееш с вълци (СНИМКИ)

  • вълци-
  • семейство-
  • македония-
  • лешок-
  • отглежда-
  • опитомени-
  • домашни любимци

Македонско семейство отглежда три дружелюбни вълка

Да живееш с вълци (СНИМКИ) - 1
Снимки: Balkan Insight

Всички познаваме историята на Маугли — човешко детенце отгледано от вълци. Обратният сценарий също се оказва напълно възможен — вълчета да станат част от човешко семейство.

Семейство Исмаили от македонското село Лешок, близо до град Тетово, са приели в дома си няколко необичайни членове на своето домакинство. Те отглеждат три опитомени вълка, наречени Алек, Лупо и Луна, пише изданието Balkan Insight.

Да живееш с вълци (СНИМКИ)

Животните, които обикновено са смятани за опасни, били прибрани от Исмаили преди две години и оттогава са се превърнали в неделима част от тяхното семейство.

Вълците, които притежават темперамента и обноските на немска овчарка, съчетани със силата и издръжливостта на карпатски вълк, са по-скоро игриви и нежни, отколкото кръвожадни.

Да живееш с вълци (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданка

    4 2 Отговор
    Това е самата истина! Най-лошото животно на този свят е...човекът! Колко злини са причинени от хората: войни, убийства, грабежи а да не говорим за ежедневната завист и неуважение - при животни го няма !

    Коментиран от #2

  • 2 Зузу

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гражданка":

    Вълците са зверове само когато са гладни и тръгнат на лов. В останалото време те си играят, спят, възпитавмат малките си и каквол и не, разбира се по вълчия начин. Но са като всяко същество - те не нападат, за удоволствие, от алчност, а просто са създадени така - да се хранят с лов. Докато при човека, повечето зло, което сее е от ненаситна алчност. Нито е гладен, нито е жаден а тръгва убива пали краде... Аз лично уважавам и вълците и мечките, нямам нищо против тях, стига да не ме нападат. Разбира се не спя в гората нон стоп, говорим принципно. но ако те подгони гризли няма да ти е до сантимент повярвай... тогава ще се радваш и на бренеке и на хеликоптер... Просто и те имат души, ако не пакостят не е нещо умно дас е избиват! но пък ако нападат села стават и опасни вече.
  • 3 Илиян

    1 3 Отговор
    Това не са вълци а порода кучета чехословашки вълчак!
  • 4 Илиян

    1 3 Отговор
    Това не са вълци а порода кучета чехословашки вълчак!