Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 15:18 722 0

Лили Алън изостави Туитър, след вълна от жестоки коментари

  • лили алън-
  • туитър-
  • коментари-
  • злобни-
  • потребители-
  • интернет-
  • почивка-
  • певица

Певицата стана обект на злобни и ужасяващи коментари и подигравки за смъртта на сина ѝ

Лили Алън изостави Туитър, след вълна от жестоки коментари - 1
Снимка: shutterstock

Певицата Лили Алън се отказа от своя профил в Туитър, след като група интернет потребители я нападнаха и се подиграха със смъртта на нейния син, който почина през 2010 г., съобщи "Скай нюз"

Профилът на 31-годишната певица бе залят от съобщения, пълни с омраза, след като тя се опита да привлече вниманието към предразсъдъците, които хората имат към имигрантите и мюсюлманите, като замени думите "имигранти" или "мюсюлмани" с думата "пенсионери" в поредица от туитове.

Заради заетата от нея позиция, тя стана обект на сериозна критика и ожесточени нападки от интернет потребители, които започнаха да се подиграват с психичното ѝ здраве и смъртта на нейния син, който през 2010 г. бе мъртвороден.

След ужасните нападки срещу нея в Туитър, Лили Алън написа: "Аз нямам проблем с психичното си здраве. Нямам биполярно разстройство, не страдам от постнатална депресия и посттравматичен стрес."

Злонамерените потребители обаче, стигнали по-далеч от това, да обиждат певицата и да коментират нейното психично здраве. Те се подиграли и със смъртта на нейния син, който се наложи да бъде изваден преждевременно, тъй като пъпната връв се бе увила около врата му и той се бе задушил.

След серия от ужасяващи коментари, Лили Алън заяви, че се оттегля от Туитър и предава профила си в ръцете на някой си "Денис".

Тя написа: "Моят профил е пълен с най-отвратителни, сексистки, женомразки, расистки изказвания. Аз не съм мазохист, така че ще се оттегля."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА