Last news in Fakti

9 Март, 2017 00:30 16 876 9

Най-разтърсващият оргазъм

  • оргазъм-
  • жени-
  • секс
Най-разтърсващият оргазъм - 1
Снимка: Shutterstock

Според теориите на Фройд вагиналният оргазъм е много по-интензивен и мощен от клиторния. Но според ново изследване това е поредният сексуален мит. Учени изследвали 100 жени, за да разберат какъв вид стимулиране най-често предизвиква техния оргазъм, както и степента на неговия интензитет. Резултатите от изследването дали изненадващи резултати - оказва се, че мощността на един оргазъм не зависи от стимулирания орган и всъщност жените дори не могат да разграничат клиторния от вагиналния оргазъм.

Истината е, че, за да достигне до кулминация, жената има нужда от множество и различен вид стимулиране. А и самото вагинално проникване възбужда също така и клитора. В посоченото изследване 65 % от жените отбелязват, че получават оргазъм вследствие на едновременно клиторно и вагинално стимулиране, а не само на едното или другото. Затова и най-разтърсващият оргазъм е този, който е предизвикан вследствие на многостранна стимулация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дедо ПОП

    21 0 Отговор
    По-добре е един ,, обикновен" оргазъм , от колкото да чакаш ,, най-разтърсващият оргазъм " !
  • 3 Гост

    17 2 Отговор
    Най-разтърсващия оргазъм май е този на Венито. Толкова мъже въздишат по нея
  • 4 Вени е топ

    18 2 Отговор
    Венелина, Венелина, ти си наща най-красива детелина!
    Да отпрашим двама в Аржентина, а в секса ти ще държиш най-здрава дисциплина !!!

    Коментиран от #6

  • 5 шутколизач

    9 3 Отговор
    Най добре е за жената когато е с трима мъже и е запълнена от всякъде. Последно ми се случи това и мацката се изпразваше като за световно, добре че бяхме в една вила и от викане събуди горските животни. Самата тя каза че не беше изпитвала такъв оргазъм досега и затова аз и аверите сме щастливи и ще повторим с нея. Венето е горещо поканена.

    Коментиран от #7

  • 6 Бат Ваню

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Вени е топ":

    ... ха ха ха.... А ти бате кво ше фанеш а?... ха ха ха.....
  • 7 Чеп

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "шутколизач":

    Ти коя запълни, брато?
  • 8 CrazyCow

    1 0 Отговор
    Буахаххаха тия сега откриха топлата вода ! Наистина сте супер зле.
  • 9 Ото

    4 0 Отговор
    Вярно е написаното... Аз всеки ден по няколко пъти изпитвам истински оргазъм.... Е, нямам нито вагина, ни клитор, но съм сигурен, че е оргазъм - симптомите на усещане са същите, по което е описано тук. Например сутрин като вляза в цеха и пускам телфера от шалтера. Дотук добре, но колегата е пипал нещо и е забравил да притвори капака на клемите или го е домързяло. Вследствие на влагата се е просмукала вода. Аз естественно още съм брадясал и сънен и много много, абе изобщо не му мисля, директно отварям да видя какво става? Естественно е, че би трябвало да изключа тока, но не мога, защото ще спрат климатиците и фризерите. това е момента на първият ми оргазъм - мощната 220 волта и 0.5 Ампера искра ме хвърля не в оргазъм, а в истински делириум - половин час не мога да си събера ума в тиквата, само гледам умно. после към обед следва вторият ми оргазъм - момента, в който трябва да прегледам фризерите отзад дали всичко е в ред. Дърпам в почивката шалтера и отивам. Да, ама колегата не ме чува и вижда щото е полуглух и пуснал шалтера. Аз си мисля че съм в безопасност? Уж съм поставил табела, ама той не я вижда? А нямам базука да му сигнализирам? И мощната искра ми дава вторият съкрушителен оргазъм. това ме прави гтолкова щастлив, че лежа поне няколко минути на пода изблещил очи с настръхнала козина и вирнати крака. Кеф. Не опитвайте, не е за всеки! И не дъвчете дъвка по време на оргазъма, може да я глътнете...като мен!