20 Март, 2017 07:00 3 120 0

Вашият хороскоп за днес, 20.03.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • дева-
  • везни

Риби

Днес уредете на време някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план. Обогатявайте по всякакъв начин умствените си способности, като се опитвате да се насочите в осъществяване на проект само в една посока.

Овен

В началото на работната седмица ще имате доста ангажименти. Бъдете организирани и степенувайте задачите по важност. Само така ще постигнете добри резултати в края на деня. Разчитайте на подкрепата на вашите близки.

Телец

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си над колеги, делови партньори и любимата си половинка.

Близнаци

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите няма да имате причини за недоволство.

Рак

Днес с амбициозното си отношение можете да постигнете невероятни върхове в професионалната сфера. Концентрацията ви ще бъде подложена на изпитание, което със сигурност може да ви отдалечи от предварителните ви планове свързани с професионалната сфера.

Лъв

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания в професионалната сфера, за да можете спокойно да се надявате на повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Бъдете толерантни към по-слабите.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в професионалната сфера го изискват. Но именно перфекционизмът ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Везни

Днес с искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен и професионален план. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Скорпион

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в професионален или материален план. Мнозина от вас ще са в плен на своите емоции, което може да ги отдалечи от реалността.

Стрелец

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в професионално отношение.

Козирог

Днес ще притежавате способности, благодарение на които може мнозина от вас да получат изгодни предложения за работа. Можете да го постигнете, само ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока.

Водолей

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА