Last news in Fakti

21 Март, 2017 21:02 1 543 2

Марая Кери ще сбъдва желания за Коледа (ВИДЕО)

  • марая кери-
  • коледа-
  • песен-
  • анимационен филм-
  • зима-
  • all i want for christmas is you

Анимационен филм, базиран на нейната популярна коледна песен, ще се появи следващата зима

Марая Кери ще сбъдва желания за Коледа (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Марая Кери е готова да сбъдне всички ваши коледни желания. Певицата публикува в профила си в Туитър кратко видео, загатващо за новия анимационен филм, чийто сюжет ще е базиран на една от най-слушаните коледни песни на всички времена — нейното парче "Всичко, което искам за Коледа си ти" (All I want for Christmas Is You).

Този понеделник може и да отбелязахме настъпването на пролетта, но Марая Кери вече мисли за зимата и по-точно за следващата зима, когато Universal планира да остави филма под коледните ни елхи, съобщава сайтът „Машъбъл“.

„Моята песен ще се превърне във филм! Ти си първият, който чува тази вълнуваща новина!“, написа в профила си в Туитър изпълнителката на култовата коледна песен „All I want for Christmas Is You”.

Според официалното съобщение, историята, която разказва „Всичко, което искам за Коледа“, се фокусира върху младата Марая (озвучена от Бреана Иде), която иска за Коледа кученце, на име Принцеса. Но за да получи Принцеса, тя първо ще трябва да се справи с трудната задача да възпита и дресира кучето Джак, описано като "рошав пакостник, който е смятан за най-лошото куче в околността".

Кери, която е изпълнителен продуцент на лентата, също ще даде гласа си на един от героите. Но на кой? Ще трябва да почакаме, за да разберем.

И понеже, всеки който някога е чувал тази песен, знае много добре, че е невъзможно да я избие от главата си, щом веднъж мелодията ѝ се загнезди там, то ние ви даваме възможност да я чуете цялата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путко Мафани

    3 1 Отговор
    Като е рекла да изпълнява желания...
    - Искам,
    Да ми прекопае лозето и да ми напомпи гумите - предните на 2,2 а задните на 2,4 bar
  • 2 Курояга

    2 0 Отговор
    Путко Мафани в багажника ли ще я возиш тая, че чак на 2,4 задните ? То вярно, че е доста тлъста, ама ча па толкова напомпани;)