Last news in Fakti

26 Март, 2017 16:59 1 388 0

Кейт Уинслет: Караха ме да играя дебелани

  • уинслет-
  • дебелани-
  • форма-
  • тяло-
  • мечта
Кейт Уинслет: Караха ме да играя дебелани - 1
Снимка: БТА/АР

Кейт Уинслет гостува на WE Day UK, където се изказа против детската жестокост и илюстрира думите си със свои примери. Пред огромна аудитория, която се състоеше от около 12 хиляди души, Кейт призна, че в училище е била постоянно подлагана на подигравки и издевателства от страна на нейните съученици, защото им е споделила желанието да бъде актриса.

„В училище постоянно ме унижаваха, наричаха ме тлъста и ме дразниха за желанието ми да стана актриса. Запушваха ми шкафа, присмиваха ми се“, сподели звездата от „Титаник“.

„Веднъж ми казаха, че успехът може да ме споходи, само ако играя тлъсти момичета – продължи с признанията актрисата – тогава се чувствах неуверена и мислих, че не съм достатъчно добра, че не изглеждам правилно и не се вписвам в общоприетите рамки на „съвършената красота“, защото моята фигура не е идеална“.

Затова пък Кейт отбелязала, че тези трудни моменти не са успели генерално да й повлияят и да променят мнението ѝ за нея самата. И дори когато нещата не са се получавали съвсем, Кейт така и не се издавала.

„Често ходих на кастинги за роли на крокодил, чучело, злодеи, веднъж дори играх танцуваща жаба – спомни си актрисата – Но това нямаше никакво значение. Желанието да стана актриса така и не си отиде. Харесваше ми да играя и за мен не бе важно какви роли ще ми поверят – сериозни или малки. Исках да съм водеща актриса и продължих да се усъвършенствам. А веднъж се отправих за ролята на кастинга на Роуз в „Титаник“. И аз, Кейт от магазина за сандвичи, неочаквано получих тази роля в най-грандиозния филм“.

Разказвайки за своите успехи, Уинслет призова всички да следват мечтите си: „Вие можете да се откажете, когато поискате, но можете и да направите това, което трябва, само ако повярвате в него“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА