Last news in Fakti

4 Април, 2017 13:28 3 249 1

Агент XXL се готви за трета сватба

  • сватба-
  • сгоди-
  • пристен-
  • мартин лорънс

Актьорът Мартин Лорънс се сгоди за приятелката си Робърта Морадфар

Агент XXL се готви за трета сватба - 1
Снимка shutterstock

Време е да кажем „Честито!“ за трети път на американския актьор Мартин Лорънс, който е предложил брак на приятелката си Робърта Морадфар.

Щастливата годеница на звездата от „Лоши момчета“ потвърди новината с очарователен фотоколаж, който публикува в Инстаграм в понеделник. Под него тя написа: „И аз казах: 'Да'. Този понеделник се превърна в огромен крайъгълен камък в живота ми.

Разбира се, тя не пропусна да се похвали и с красивия пръстен, който Лорънс ѝ подарил. Пръстенът е изработен по поръчка от много известен и скъп бижутериен магазин, които дарява част от всяка покупка за благотворителност по избор на купувача. От вътрешната страна на бижуто са гравирани буквите M и R, а между тях има сърце. Годежният пръстен на Морадфар е с 5-каратов изумруд и струва 500 000 долара, научил сайтът TMZ.

Това ще е трети брак за 51-годишния актьор. Тойо има 21-годишна дъщеря от първата си съпруга Патриша Саутол и още две дъщери (Аяна и Амара) от втория си брак с Шамика Гибс, с която се раздели през 2012 г.

Агент XXL се готви за трета сватба


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.