Last news in Fakti

10 Април, 2017 12:30 3 614 2

"Бързи и яростни 8" профуча през Ню Йорк за премиерата си (ВИДЕО)

  • бързи и яростни 8-
  • премиера-
  • филм-
  • ню йорк

Екипът на филма не пропусна да почете паметта на Пол Уокът, един от емблематичните актьори в поредицата

"Бързи и яростни 8" профуча през Ню Йорк за премиерата си (ВИДЕО) - 1
Снимки: ForumFilm Bulgaria

“Бързи и яростни 8” идва с пълна газ у нас на 14 април 2017 г.

Световната му премиера обаче, че състоя в Ню Йорк, на бляскаво събитие, на което екипът и актьорите на филма представиха тази нова, осма част, от легендарната поредица.

“Бързи и яростни 8” сигурност има повече адреналин и неочаквани обрати от предходните, но за сметката на това ѝ липсва една основна съставка — присъствието на Пол Уокър. На червения килим в Ню Йорк Вин Дизел почете покойния си приятел, като сподели, че няма сцена от продукцията, която да е заснета без мисълта за Пол. А Лудакрис разказа, че седмият филм е бил в памет на Уокър, докато осмият е вдъхновен от него."Бързи и яростни 8" профуча през Ню Йорк за премиерата си (ВИДЕО)

Впечатляваща поява на червения килим, по време на световната премиера на “Бързи и яростни 8” в Ню Йорк, направи и Джейсън Стейтъм. Той беше придружен от съпругата си Роузи Хънтингтън-Уайтли. Красивата половинка на актьора беше облечена с прелестна черна рокля, подчертаваща бременността й. Това е една от редките появи на двойката на публично място, след като стана ясно, че очакват наследник.

По червения килим, разбира се, минаха и новите попълнения в екипа на продукцията — сексапилният г-н Малък Никой, в ролята Скот Истууд, и новият злодей в сагата — Чарлийз Терон."Бързи и яростни 8" профуча през Ню Йорк за премиерата си (ВИДЕО)

Познатите звезди Кърт Ръсел, Мишел Родригез, Дуейн „Скалата“ Джонсън, Натали Емануел, Тайриз Гибсън и др. също бяха сред присъстващите на събитието в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.