13 Април, 2017 17:21 1 453 0

Вижте новата версия на "Ти" на Любо Киров (ВИДЕО)

  • любо-
  • ти-
  • любо киров-
  • видеоклип-
  • нова версия

Това е експеримент, създаден изцяло чрез техниката projection mapping

Вижте новата версия на "Ти" на Любо Киров (ВИДЕО) - 1
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Точно месец след промоцията на албума „Знам — Най-доброто от Любо Киров“, изпълнителят зарадва почитателите си с още една премиера — видеото към новата версия на хита „Ти“, която също е включена в албума.

Оригиналът на парчето е по музика на Любо, Ясен Велчев, Венко Поромански и Ивайло Звездомиров, а новият аранжимент е дело на Боян Христов. Различното звучене на „Ти“ е причина екипът да експериментира, създавайки концептуално видео, реализирано изцяло чрез техниката projection mapping.

Сюжетната линия в текста на песента е визуализирана абстрактно, под формата на игра, а зрителят може сам да интерпретира и да се припознае в образите. В затвореното пространство, където двама души се борят за връзката си, изход няма. Единият намира вратата, едва когато се е отказал от сетивата и чувствата си и е приключил играта, оставяйки другия пред избора дали да започне нова игра, или също да напусне.

Зад проекта стоят Паша Георгиева, Даниела Николова и Полина Герасимова. По тяхна идея цялостната визуална концепция е в стила Low poly, който идва от 3D графиката за анимация и компютърни игри и се ползва като основа за изграждане на изображенията.

Освен специално изработените маски на персонажите и предметите, новаторски за музикално видео е и похватът projection mapping в абсолютно бяло и осветено пространство, вместо в тъмна среда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА