Last news in Fakti

18 Април, 2017 15:55 3 926 0

Наркодилърка спечели конкурс за красота (СНИМКИ)

  • конкурс за красота-
  • мис пролет-
  • русия-
  • затвор-
  • марий ел-
  • руска република-
  • наркодилър-
  • затворнички

Ирина ще може да излезе на свобода най-рано през 2028 г.

Наркодилърка спечели конкурс за красота (СНИМКИ) - 1

Наркодилър спечели конкурс за красота е Русия. 36-годишната жена, която излежава 13 годишна присъда за търговия с наркотици, стана победителка в затворническия конкурс Мис Пролет.

Ирина Арюпова, стана носителка на титлата Мис Пролет 2017 в третото издание на този интересен конкурс, който се провежда в женския затвор, край град Йошкар Ола, столицата на руската република Марий Ел.

Тази година за титлата "най-красива затворничка" се съревноваваха 8 жени лишени от свобода.

Като награда, победителката получи букет от 101 рози, корона и комплект гримове.

Конкурсът протече в няколко кръга.

Наркодилърка спечели конкурс за красота (СНИМКИ)

В първия кръг, жените трябваше да дефилират по модния подиум, докато журито, съставено от надзиратели, ги оценява.

След това те трябваше да участват в танцова надпревара, преди да покажат таланта си на имитаторки, превъплъщавайки се в образа на известни руски знаменитости.

Наркодилърка спечели конкурс за красота (СНИМКИ)

В четвъртия, последен кръг, престъпничките трябваше да се разходят по импровизирания подиум, облечени в костюми, изработени от самите тях. Костюмите им трябваше да олицетворяват годината на екологията, която Русия чества през 2017 г.

Затворничките са се подготвяли за Мис Пролет в продължение на два месеца. В деня на самото съревнование, в затвора са били допуснати професионални гримьори и фризьори, които да се погрижат за външния вид на участничките.

Наркодилърка спечели конкурс за красота (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА