20 Април, 2017 11:25 5 985 0

Карина: Спечелих Дичо с вкусна торта

  • дичо-
  • карина-
  • кулинар-
  • карина попова-
  • състезание-
  • готви

Тя и Дичо са вегетарианци, но не налагат този избор на дъщеря си

Карина: Спечелих Дичо с вкусна торта - 1

Карина Попова — изкусна кулинарка, майка и любяща половинка на певеца Дичо, разкри тайни от живота си — за усещането да готвиш в голямо телевизионно кулинарно състезание, за вегетарианството като избор и начин на живот и за мястото на гозбите в семейната среда.

Тя беше един от най-интересните и впечатляващи участници в третия сезон на тв състезанието Master Chef. Карина винаги е обичала да готви, но никога не е имала нагласата да участва в кулинарно предаване. Подала документи съвсем импулсивно, ей така от любопитство. И се включила без планове и предварителен запас от рецепти, пише в. "24 часа".

"Кухнята е различна, котлоните са различни. Трябва да си готов да импровизираш, да се нагаждаш спрямо ситуацията, да си пластичен и импровизатор. Това е най-важното качество за Master Chef. Един път тръгнах с готова рецепта и бях на ръба да отпадна. В пътите, в които съм се явявала на абсолютна импровизация, ястията са ми се получавали най-добре."

Карина и певецът Дичо Христов имат двегодишна дъщеря на име Ариел.

И двамата са вегетарианци, но не налагат своя избор на детето. Карина дори готви и опитва манджите с месо, предназначени за Ариел.

"Аз съм вегетарианец, защото така ми е по-добре да живея. Чувствам се по-добре. Но не съм крайна в това. Според мен хората е най-добре да се хранят според кръвната си група. Аз и Дичо сме от групата на вегетарианците", разказва Карина.

Дичо много обича торта с кафе и сметана. Половинката му смята, че може би това е рецептата, с която истински го накарала да се влюби в нея и готвенето. А той толкова харесва вкуса на тази торта, че дори вече се е научил да си я приготвя сам.

Карина: Спечелих Дичо с вкусна торта


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА