Карина Попова — изкусна кулинарка, майка и любяща половинка на певеца Дичо, разкри тайни от живота си — за усещането да готвиш в голямо телевизионно кулинарно състезание, за вегетарианството като избор и начин на живот и за мястото на гозбите в семейната среда.
Тя беше един от най-интересните и впечатляващи участници в третия сезон на тв състезанието Master Chef. Карина винаги е обичала да готви, но никога не е имала нагласата да участва в кулинарно предаване. Подала документи съвсем импулсивно, ей така от любопитство. И се включила без планове и предварителен запас от рецепти, пише в. "24 часа".
"Кухнята е различна, котлоните са различни. Трябва да си готов да импровизираш, да се нагаждаш спрямо ситуацията, да си пластичен и импровизатор. Това е най-важното качество за Master Chef. Един път тръгнах с готова рецепта и бях на ръба да отпадна. В пътите, в които съм се явявала на абсолютна импровизация, ястията са ми се получавали най-добре."
Карина и певецът Дичо Христов имат двегодишна дъщеря на име Ариел.
И двамата са вегетарианци, но не налагат своя избор на детето. Карина дори готви и опитва манджите с месо, предназначени за Ариел.
"Аз съм вегетарианец, защото така ми е по-добре да живея. Чувствам се по-добре. Но не съм крайна в това. Според мен хората е най-добре да се хранят според кръвната си група. Аз и Дичо сме от групата на вегетарианците", разказва Карина.
Дичо много обича торта с кафе и сметана. Половинката му смята, че може би това е рецептата, с която истински го накарала да се влюби в нея и готвенето. А той толкова харесва вкуса на тази торта, че дори вече се е научил да си я приготвя сам.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА