Last news in Fakti

25 Април, 2017 06:13 15 904 7

Специално място за почивка и ... шведски тройки

  • къмпинг-
  • тройка-
  • шведска-
  • секс

Къмпинг за шведски тройки и четворки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов, във френската област Дордон.
Според Брюно Мазаферо, собственик на комплекса, в него са били обособени специални "пространства за гушкане" и партита-оргии, вдъхновени от филма "Широко затворени очи".

Името на къмпинга е "Черният диамант" и нощувките в него започват от 25 евро, пише "Дейли мейл".

Всички, ползващи обекта, са задължени да носят специални цветни гривнички, които ги идентифицират като сингъл или че са част от двойка или тройка.

Дневни пропуски могат да се закупят на касата. За самотни дами таксата е само 12 евро, а за мачовците - 45 евро. Услугата е наречена "хоризонтална авантюра".

По Великденските празници къмпингът "Черният диамант" не е разполагал с нито едно свободно място, нещо, което кара г-н Мазаферо да се чувства оптимист за бизнеса си.

В къмпинга търсещите свободна любов пристигат със свои палатки, но могат да си наемат и каравана. Приемат се само посетители, които са навършили 21 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ПОП

    16 4 Отговор
    И какво сега , да не си счупя краката от бързане , да го посетя ?
  • 2 дюдю

    13 4 Отговор
    Голяма работа, във френските гета пък е безплатно организирането и събирането на желаещи за такива оргии! Като гледам колко много мераклии за оргии налазиха Европа и как се развъждат мекитете китки, и жените и "мъжете" ще останат доволни от посещение там.
  • 3 сноу

    12 6 Отговор
    Ами то вече се чува откъм Началниците, че и у нас имало директива да се правят такива къмпинги ...В еврогейската програма за програмното програмиране, има още спорове дали за тройки ,или четворки ,че чули отнякъде -по морето лятото са десеторки..а в маалата, никой не може да хване кой кого...
  • 4 копеле

    1 1 Отговор
    Идеално, обичам оргии и втечнени прасковки
  • 5 Загрижен

    7 3 Отговор
    Така лека полека"европейските ценности" като "инцест" (секс между родители и децата им) ще намерят почва и у нас или ще ни ги наложат като европейски директиви.
    Тогава най-после гордо можем да се наричаме "европейци" докато е..ме децата си или те нас!
    Така и Началниците от Европа ще са доволни, а и нашите управляващи доволни, че народа вместо да споменава сексуалните си желания към майките им, ще се задоволят с разнообразен секс в семейството и роднините!
  • 6 Дедо ПОП

    7 1 Отговор
    Специално за Венито :
    Две семейства били заедно на палатки сред природата. Една вечер като се наканили да лягат, тъкмо угасили огъня и в тъмнината се родила идеята:
    - Хайде тази вечер да се разменим на кръст - нали сме приятелски семейства, за една вечер само.
    След размисъл всички се съгласили ...
    На следващата сутрин в едната палатка се води разговор:
    - На мен много ми хареса. А на теб?
    - И на мене - то било много хубаво.
    - Добре, хайде тогава да ходим в другата палатка да видим какво правят жените...
    ))))))))))
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.